Οι Ενεργειακές Ειδήσεις της Εβδομάδας από το Energia.gr Δεν βλέπετε το newsletter σωστά;
Δείτε το online

energia.gr newsletter

Τεύχος Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Εν Όψει Νέου Ράλι το Πετρέλαιο με το Αργό στα $55 το Βαρέλι

Αξιοσημείωτη άνοδο σημειώνει η τιμή του αργού στα διεθνή χρηματιστήρια εμπορευμάτων όπου από τις αρχές του Σεπτεμβρίου έχουμε μια αύξηση της τιμής κατά $3.50 το βαρέλι. Εχθές το βράδυ το Brent, το διεθνές benchmark, έκλεισε στα $54,74 το βαρέλι, μια ανάσα πριν τα $55, ενώ η Αμερικανική ποικιλία ελαφρού πετρελαίου, το WTI, έκλεισε και αυτή ανοδικά στα $49,16.

Η ΔΕΗ σε Τροχιά Εξωστρέφειας

Το ενεργειακό Forum που οργάνωσε η ΔΕΗ στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ το περασμένο Σάββατο (9/9) στην Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει την τροχιά εξωστρέφειας στην οποία έχει εισέλθει οριστικά η Επιχείρηση. Μόνο το γεγονός ότι η διοίκηση της ΔΕΗ έλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης ενός διεθνούς και άκρα στοχευμένου ενεργειακού επενδυτικού Forum με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών από Ευρώπη, ΗΠΑ, Ελλάδα και Κίνα καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο το επενδυτικό άνοιγμα της ΔΕΗ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ΝΑ Ευρώπη.

Συνέδριο ΔΕΗ - ΙΕΝΕ: Τη Στρατηγική για το Μετασχηματισμό του Ενεργειακού Συστήματος Παρουσίασε ο Γ. Σταθάκης

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο συνέδριο με θέμα «Investment Opportunities in Southeastern Europe : Trends and Challenges in the Energy Sector» που διοργάνωσε η ΔΕΗ σε συνεργασία με το ΙΕΝΕ στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, παρουσίασε τη στρατηγική του Υπουργείου για τον μετασχηματισμό του εγχώριου ενεργειακού συστήματος.

Δείτε ακόμη

Federico Regola: Το 2017 Χρονιά Καινοτομίας και Μεταμόρφωσης για την ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη, του Υφυπουργού Σωκράτη Φάμελλου, του Πρέσβη της Ιταλίας και πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών, η AΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ εγκαινίασε το περίπτερό της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

ΔΕΠΑ: Οι Επαγγελματίες Οδηγοί Αποκτούν το Δικό τους Όχημα Φυσικού Αερίου

Το δικό τους όχημα φυσικού αερίου θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι επαγγελματίες οδηγοί εκμεταλλευόμενοι το πρόγραμμα επιδότησης το οποίο είναι σε εξέλιξη με πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΔΕΗ και Αναπτυξιακής Τράπεζας της Κίνας

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Κίνας (CDB), στην Ελλάδα, Wang Jining και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, στο πλαίσιο του συνεδρίου για τις Επενδυτικές Ευκαιρίες στη Ν.Α. Ευρώπη, που συνδιοργάνωσαν ΔΕΗ και ΙΕΝΕ, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Αναστολή των Εργασιών της στην Ελλάδα Ανακοίνωσε η Eldorado

Την αναστολή των επενδύσεων της στην Ελλάδα ανακοίνωσε, σήμερα, η Eldorado Gold. Η αναστολή αφορά τις επενδύσεις στα ενεργά μεταλλεία, τα έργα ανάπτυξης και τα ερευνητικά έργα της στην Ελλάδα και οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τεθούν τα Μεταλλεία Σκουριών, Ολυμπιάδας και Στρατωνίου σε καθεστώς συντήρησης θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα, όπως τονίζεται, με την ελληνική νομοθεσία (εργατική, περιβαλλοντική).
Copyright © 2017 Editcom Ltd, All rights reserved. Διαγραφή

energia.gr
Αρχική Σελίδα | Ταυτότητα | Επικοινωνία | Διαφημιστείτε στο energia.gr | Αρχείο Newsletters