Οι Ενεργειακές Ειδήσεις της Εβδομάδας από το Energia.gr Δεν βλέπετε το newsletter σωστά;
Δείτε το online

energia.gr newsletter

Τεύχος Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Από Έλλειψη Μακρόπνοης Στρατηγικής Πάσχει το Δεκαετές Πρόγραμμα του ΔΕΣΦΑ

Με μειωμένες φιλοδοξίες εμφανίζεται το νέο δεκαετές αναπτυξιακό πρόγραμμα του εθνικού συστήματος φυσικού αερίου (ΕΣΦΑ), το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της ΡΑΕ και αφορά περισσότερο την διατήρηση των κεκτημένων, παρά προσβλέπει στην ανάπτυξη της αγοράς φυσικού αερίου.

Το Αίνιγμα των Αγορών: Ηρεμία εν μέσω Γεωπολιτικής Καταιγίδας

Μία ατελείωτη σειρά από σοβαρές και ιδιαίτερα θανατηφόρες συγκρούσεις, εάν κρίνουμε από τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό θυμάτων, ευρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα κυρίως στην Μέση Ανατολή, στον Ρωσο- Ουκρανικό άξονα, στην Βόρειο Αφρική αλλά και στην Κίνα.

Τουρκία: Δεν Θα Εισάγουμε Ισραηλινό Αέριο Μέχρι να Λήξει η Κατάσταση στη Γάζα

Η ισραηλινή εισβολή στη Γάζα οδηγεί την Τουρκία στο να μην αγοράσει φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα του Ισραήλ, λόγω του κόστους που θα είχε μια τέτοια κίνηση για την Άγκυρα σε ότι αφορά τις σχέσεις της με τον αραβικό κόσμο.

Δείτε ακόμη

OMV για South Stream: Κανείς Δεν Μπορεί να Εμποδίσει την Κατασκευή Ενός Αγωγού

Η διαμάχη της Ρωσίας με τη Δύση σχετικά με την Ουκρανία δεν πρόκειται να παρεμποδίσει την υλοποίηση του αγωγού South Stream, όπως εκτιμά η αυστριακή OMV.

Οι Δυτικές Κυρώσεις Επηρεάζουν Μακροπρόθεσμα τις Τιμές και την Παραγωγή στη Ρωσία

Την ανησυχία ότι οι κυρώσεις της Δύσης προς τη Ρωσία θα κάμψουν την πετρελαϊκή της παραγωγή στο μέλλον, εξέφρασαν αρκετοί αναλυτές, μιλώντας στους Financial Times.

ΕΛΠΕ: Το 2015 οι Εργασίες Συντήρησης στον Ασπρόπυργο

Μικρή παράταση πήραν οι εργασίες συντήρησης που προγραμματίζονται για το διυλιστήριο των Ελληνικών Πετρελαίων στον Ασπρόπυργο.

Παπακώστα: Αλλάζει Εμφάνιση ο Λογαριασμός της ΔΕΗ για να Εξυπηρετεί τους Ευάλωτους Καταναλωτές

Σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος θα βρίσκεται ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης της ΔΕΗ, μετά από επιστολή της υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα.
Copyright © 2014 Editcom Ltd, All rights reserved. Διαγραφή

energia.gr
Αρχική Σελίδα | Ταυτότητα | Επικοινωνία | Διαφημιστείτε στο energia.gr | Αρχείο Newsletters