Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) εξέλεξε για 4η συνεχόμενη φορά τον καθ. Αρθούρο Ζερβό Πρόεδρο της. Όπως τονίζει, σε χθεσινή της ανακοίνωση η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), της οποίας ο καθ. Ζερβός υπήρξε ιδρυτικό μέλος, «η ξεχωριστή και μοναδική αυτή τιμή αντανακλά την αναγνώριση από τον κλάδο της αιολικής ενέργειας της μεγάλης προσφοράς του καθ. Ζερβού στην ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας στην Ευρώπη και τον κόσμο»
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) εξέλεξε για 4η συνεχόμενη φορά τον καθ. Αρθούρο Ζερβό Πρόεδρο της. Όπως τονίζει, σε χθεσινή της ανακοίνωση η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), της οποίας ο καθ. Ζερβός υπήρξε ιδρυτικό μέλος, «η ξεχωριστή και μοναδική αυτή τιμή αντανακλά την αναγνώριση από τον κλάδο της αιολικής ενέργειας της μεγάλης προσφοράς του καθ. Ζερβού στην ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Η ΕΛΕΤΑΕΝ υπογραμμίζει ότι, στις δύσκολες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας, η αναγνώριση αυτή είναι μια χρυσή εξαίρεση και μοναδική τιμή για την Ελλάδα, ενώ σημειώνει ότι το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και για την ΕΛΕΤΑΕΝ.

Υπενθυμίζεται ότι τον  Δεκέμβριο του 2009, ο καθηγητής Αρθούρος Ζερβός, ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου & Διευθύνοντος  Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ., ενώ τον Φεβρουάριο του 2010 ανέλαβε Πρόεδρος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, θυγατρικής της ΔΕΗ Α.Ε.