Ο Ρώσος μέτοχος της TNK-BP International, δισεκατομμυριούχος German Khan δήλωσε τη Δευτέρα ότι είναι ευπρόσδεκτος ο Robert Dudley ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της BP, παρά τη δημόσια αντιπαράθεση μαζί του κατά τη θητεία του στην TNK-BP, η οποία επηρέασε τις σχέσεις Ρωσίας- Ηνωμένου Βασιλείου. "Υποστηρίζουμε πλήρως τον διορισμό του Dudley," δήλωσε ο Khan, εκτελεστικός διευθυντής της TNK-BP και ένας από τους κύριους μετόχους της. "Η εταιρεί απέτυχε σημαντικά αποτελέσματα κατά τη θητεία του"
Ο Ρώσος μέτοχος της TNK-BP International, δισεκατομμυριούχος German Khan δήλωσε τη Δευτέρα ότι είναι ευπρόσδεκτος ο Robert Dudley ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της BP, παρά τη δημόσια αντιπαράθεση μαζί του κατά τη θητεία του στην TNK-BP, η οποία επηρέασε τις σχέσεις Ρωσίας- Ηνωμένου Βασιλείου.

"Υποστηρίζουμε πλήρως τον διορισμό του Dudley," δήλωσε ο Khan, εκτελεστικός διευθυντής της TNK-BP και ένας από τους κύριους μετόχους της. "Η εταιρεί απέτυχε σημαντικά αποτελέσματα κατά τη θητεία του".

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Μόσχα, τόνισε ότι οι παλαιότερες διαφωνίες τους δεν ήταν προσωπικές, ενώ καλωσόρισε τον απερχόμενο επικεφαλής της ΒΡ, Tony Hayward, ως πιθανό μέλος του ΔΣ της TNK-BP.

Ανέφερε, τέλος, ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμία αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της κοινοπραξίας.