Δε φαίνεται να επηρεάζουν την ανοδική πορεία της Revoil η κάμψη της κατανάλωσης και η επιδείνωση της ύφεσης, καθώς στο πρώτο εξάμηνο του έτους η αξία και ο όγκος πωλήσεων της εταιρείας αυξήθηκαν με διψήφιους ρυθμούς. Επίσης αυξημένα ήταν και τα κέρδη της εταιρείας πετρελαιοειδών, ενώ, κατά το ίδιο διάστημα, η εταιρεία ενίσχυσε το μερίδιο αγοράς της έναντι του ανταγωνισμού και συνέχισε την επέκταση των πρατηρίων της

Δε φαίνεται να επηρεάζουν την ανοδική πορεία της Revoil η κάμψη της κατανάλωσης και η επιδείνωση της ύφεσης, καθώς στο πρώτο εξάμηνο του έτους η αξία και ο όγκος πωλήσεων της εταιρείας αυξήθηκαν με διψήφιους ρυθμούς. Επίσης αυξημένα ήταν και τα κέρδη της εταιρείας πετρελαιοειδών, ενώ, κατά το ίδιο διάστημα, η εταιρεία ενίσχυσε το μερίδιο αγοράς της έναντι του ανταγωνισμού και συνέχισε την επέκταση των πρατηρίων της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία» συνολικά, από την αρχή του έτους πάνω από 50 πρατήρια προστέθηκαν στο δίκτυό της Revoil ενώ τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε η ένταξη οκτώ νέων πρατηρίων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει δράση και στο χώρο της ποντοπόρου ναυτιλίας, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο μέσω της 100% θυγατρικής της «Άριστον» αγόρασε 2 φορτηγά πλοία 46 χιλ. τόνων. Μάλιστα, έως το τέλος του στόχος της είναι να αποκτήσει ακόμη ένα πλοίο μικρότερης ηλικίας.

Εξάλλου, κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι η Revoil, θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές και να ανεβάσει την επισκεψιμότητα των πρατηρίων της πρόκειται να εντείνει την διαφήμιση προϊόντων της από των χώρο των καυσίμων και των λιπαντικών, τα οποία εμφανίζουν μεγάλα περιθώρια κέρδους. Ωστόσο, αν και όπως αναφέρουν οι ίδιους κύκλοι, η Revoil παραμένει αισιόδοξη για την πορεία των εργασιών της, ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό της για την κάμψη της κατανάλωσης