Πρεσβευτής Λιβύης: «Αλμα Πολιτισμού» η Κατασκευή Σταθμού Ηλεκτροπαραγωγής από τη ΜΕΤΚΑ

Πρεσβευτής Λιβύης: «Αλμα Πολιτισμού» η Κατασκευή Σταθμού Ηλεκτροπαραγωγής από τη ΜΕΤΚΑ
energia.gr
Τετ, 6 Μαρτίου 2019 - 09:09

Ως «άλμα πολιτισμού» χαρακτήρισε το έργο της κατασκευής σταθμού ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο στην Tobruk από τη ΜΕΤΚΑ ο πρεσβευτής της Λιβύης στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο.

Ο Mohammed Younes Bashir, σύμφωνα με το Libya 24, δήλωσε ότι η Λιβύη σύντομα θα έχει την ανάγκη για μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς έχει ξεφύγει από την κατάσταση πολέμου και είναι κοντά στην ανοικοδόμησή της.

Αναφερόμενος στο έργο της ελληνικής κατασκευαστικής, ο Λίβυος αξιωματούχους επισήμανε ότι είχε πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις με τη διοίκηση της ΜΕΤΚΑ στην Ελλάδα λόγω του ενδιαφέροντός του να προσελκύσει ελληνικές και, γενικά, ευρωπαϊκές εταιρείες στη χώρα του.

Ο πρεσβευτής της Λιβύης, όπως αναφέρεται στο ίδιο μέσο, δήλωσε πως η λιβυκή πρεσβεία έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην παρουσία της ΜΕΤΚΑ στη χώρα του και έχει διευκολύνει το έργο της για την κατασκευή του σταθμού στην Tobruk.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ενεργειακών έργων ΜΕΤΚΑ θεωρείται μία από τις πιο εξέχουσες εταιρείες στην Ελλάδα.