Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε HPE Momentum Edge Partner της χρονιάς για το 2020. Αξίζει να σημειωθεί, ότι Schneider Electric είναι η πρώτη εταιρεία που αναγνωρίζεται από την HPE σε αυτή τη νέα κατηγορία.

 

 

Στο HPE Partner Growth Summit Virtual Experience, η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε τους νικητές των ‘HPΕ Partner of the Year Awards’. Οι νικητές  ξεχώρισαν από το σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της HPE και διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους απόδοση, τη δέσμευση στην πελατειακή αριστεία, με έμφαση στην ανάπτυξη, την πρόοδο και τις επιχειρησιακές επιτυχίες.

«Είμαστε περήφανοι που αναγνωρίζονται οι συλλογικές  μας προσπάθειες  οι οποίες ενώνουν τον τομέα του Commercial & Industrial Edge με τις Επιχειρησιακές τεχνολογίες, προς όφελος των πελατών μας» δήλωσε ο κ. Chris Hanley, Senior Vice President, Commercial Operations, Global Channels & Alliances, Schneider Electric. «Προσβλέπουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της εξαιρετικά σημαντικής σχέσης μας με την HPE ώστε να συνεχίσουμε τη δημιουργία  καινοτόμων λύσεων που επιτρέπουν στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Edge IT στις επιχειρήσεις τους».

Η Schneider Electric και η HPE ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους το 2016 με σκοπό τη δημιουργία ενός κοινού σχεδιασμού για λύσεις micro data center σχετικά με την τροφοδότηση συστημάτων intelligence edge.  Κοινός στόχος των δυο εταιρειών ήταν η αξιοποίηση της ευκαιρίας για πολλαπλά οφέλη μέσα από τη μετάβαση στο edge computing ωστόσο  αντιλήφθηκαν ότι δεν υπήρχε προσφορά ή δίκτυο πωλήσεων στην αγορά.  

Aπό την έναρξη της συνεργασίας τους το 2016, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για την παραγωγή των HPE Edge Centers, αρχικά σε μεγέθη 42U και 23U, ενώ πλέον συμπεριλαμβάνουν και μέγεθος 6U. Αυτές οι ολοκληρωμένες, τυποποιημένες και επαναλαμβανόμενες λύσεις συμπεριλαμβάνουν συστήματα ΙΤ –διακομιστές, αποθήκευση, και δικτύωση- και φυσικές υποδομές - όπως ράφια, UPS, PDU καθώς και παρακολούθηση περιβάλλοντος και ασφάλειας. Οι πλατφόρμες EcoStructure IT και HPE OneView δουλεύουν μαζί για να προσφέρουν ολοκληρωμένα λογισμικά διαχείρισης από απόσταση, με αυτοματοποιημένο φόρτο εργασίας που μετακινεί τον φόρτο και τους εικονικούς διακομιστές ώστε να ενισχύσει την ανθεκτικότητα και διαθεσιμότητα τους. Επιπλέον, παρέχουν προγνωστικές αναλύσεις μειώνοντας την πιθανότητα αποτυχίας, προσφέροντας έτσι καλύτερη ποιότητα και διάρκεια λειτουργίας.

«Είμαι περήφανος που αναγνωρίζουμε τους συνεργάτες μας οι οποίοι ανεβάζουν τον πήχη στην επιχειρηματική αριστεία και αποδεικνύουν  έμπρακτα τη δέσμευση τους προς τους κοινούς μας πελάτες» δήλωσε ο κ. Paul Hunter Αντιπρόεδρος του τμήματος Worldwide Partner Sales της HPE. «Η HPE είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στους συνεταίρους της τα εργαλεία και τις λύσεις που θα πυροδοτήσουν την καινοτομία στις επιχειρήσεις τους. Μέσα από τη συνεργασία και την κοινή ανάπτυξη, μπορούμε και φέρουμε  τα αποτελέσματα που έχουν ανάγκη οι πελάτες μας για να προοδεύσουν».