Ο Pawel Olechnowicz, γενικός διευθυντής της Grupa Lotos SA (LTS) , τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στην διύλιση και μετατροπή υδρογονανθράκων στην Πολωνία, δήλωσε την Τετάρτη ότι η εταιρεία προσανατολίζεται στην ανεύρεση οικονομικού εταίρου ο οποίος να χρηματοδοτήσει της προσπάθειες της εταιρείας ώστε αυτή να αυξήσει την παραγωγή της.

Ο Pawel Olechnowicz , γενικός διευθυντής της Grupa Lotos SA ( LTS ) , τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στην διύλιση και μετατροπή υδρογονανθράκων στην Πολωνία, δήλωσε την Τετάρτη ότι η εταιρεία προσανατολίζεται στην ανεύρεση οικονομικού εταίρου ο οποίος να χρηματοδοτήσει της προσπάθειες της εταιρείας ώστε αυτή να αυξήσει την παραγωγή της.  

Ο Olechnowicz δήλωσε στο κανάλι TVN CNBC Biznes TV   ότι η LTS σκέφτεται να βρει κάποιον ξένο εταίρο ο οποίος θα βοηθούσε την εταιρεία στο πρόγραμμα για την εξεύρεση καινούργιων πεδίων πετρελαίου. Πρόσθεσε επίσης ότι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η απόκτηση σχετικής αδείας από την κυβέρνηση της Νορβηγίας για να παράγει πετρέλαιο μέσα στην επικράτεια της Σκανδιναβικής χώρας.