Ο ΗΡΩΝ, σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, παρουσίασε ένα διεθνώς καινοτόμο πρόγραμμα προμήθειας ρεύματος αποκλειστικά από ΑΠΕ

Το πρόγραμμα, το οποίο παράλληλα έχει και μια επενδυτική χροιά, φέρει το όνομα ΕΝ.Α και δίνει τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή χαμηλής τάσης, ενοικιαστή ή ιδιοκτήτη, να συνάψει συμβόλαιο προμήθειας ρεύματος προκαταβάλλοντας ένα ποσό που μπορεί ή επιθυμεί μεταφέροντας μάλιστα το συμβόλαιο εάν αλλάξει διεύθυνση. Επιπλέον μπορεί, με βάση τη σχετική ανακοίνωση, ανάλογα και με το ποσό που έχει δώσει, να μηδενίσει τους μηνιαίους λογαριασμούς του αλλά και να «κλειδώσει» εκπτώσεις για την κατανάλωση που κάνει, για έναν ορίζοντα 25 χρόνων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «ο καταναλωτής, με την αρχική καταβολή του, την οποία θα μπορεί στη συνέχεια να αυξήσει, απολαμβάνει με τα σημερινά δεδομένα στην αγορά ενέργειας, μια απόδοση της τάξεως του 8,5% (η απόδοση κυμαίνεται ανάλογα με τις τιμές της ενέργειας). Με αυτό τον τρόπο, ανάλογα με το ποσό συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΝ.Α, μειώνεται ή και μηδενίζεται το κόστος του ρεύματος».