Schneider Electric: Πέντε Νέες Πιστοποιήσεις στο Πλαίσιο του Προγράμματος EcoXpert Partner για την Ενίσχυση της Κατάρτισης σε Βιώσιμα Data Centers και Κρίσιμες Υποδομές

Schneider Electric: Πέντε Νέες Πιστοποιήσεις στο Πλαίσιο του Προγράμματος EcoXpert Partner για την Ενίσχυση της Κατάρτισης σε Βιώσιμα Data Centers και Κρίσιμες Υποδομές
Παρ, 26 Ιουλίου 2024 - 17:40

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε σήμερα τα εγκαίνια των νέων βιομηχανικών πιστοποιήσεων για data centers και κρίσιμες υποδομές στο πλαίσιο του προγράμματος EcoXpert™ Partner.

Σχεδιασμένες για να υποστηρίξουν τους συνεργάτες της Schneider Electric, ώστε να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ψηφιοποίηση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, οι νέες πιστοποιήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος EcoXpert™ εστιάζουν στην ενδυνάμωση των συνεργατών, ώστε να είναι αξιόπιστοι σύμβουλοι για λύσεις σε data centers και κρίσιμες υποδομές.  

Τα οφέλη από την επιλογή της εκπαίδευσης ως πιστοποιημένος EcoXpert™ είναι πολλά και βοηθούν τους συνεργάτες της Schneider Electric να γίνουν ο συνεργάτης επιλογής για τους πελάτες τους, μέσω της διαφοροποίησης στην αγορά, της καλύτερης τοποθέτησης της τεχνογνωσίας τους για την αύξηση της κερδοφορίας και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Αυτές οι πιστοποιήσεις από τη Schneider Electric αναγνωρίζονται ως αξιόπιστη μάρκα σε πολλούς κλάδους.

Η νέα πιστοποίηση της Schneider Electric για τα data centers και τις κρίσιμες υποδομές στο πλαίσιο του EcoXpert Partner Program απευθύνεται σε συνεργάτες, οι οποίοι ασχολούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή data center, ειδικούς σε θέματα ψύξης και ενέργειας, ολοκλήρωσης συστημάτων 

και αυτοματισμού διαδικασιών, ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους εργολάβους και παρόχους υπηρεσιών.

«Το εξελισσόμενο πρόγραμμα συνεργατών αναγνωρίζει τις συνεχείς προσπάθειες εκπαίδευσης στο πρόγραμμα EcoXpert και η έναρξη νέων πιστοποιήσεων προσαρμοσμένων για λύσεις data center  και κρίσιμων υποδομών αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας προς την κοινότητα των συνεργατών μας, ενώ υπογραμμίζει την ευθύνη μας για την οικοδόμηση ενός πιο πράσινου και πιο ασφαλούς μέλλοντος» δήλωσε ο Marc Garner, Senior Vice President, Secure Power division, της Schneider Electric, Europe. «Ενισχύοντας τους συνεργάτες μας μέσω της επέκτασης του τρέχοντος προγράμματός μας, με τη συμπερίληψη αυτών των κορυφαίων πιστοποιήσεων που επικεντρώνονται σε data centers και κρίσιμες υποδομές, έχουμε διασφαλίσει ότι ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τις αρχές της λειτουργικής αριστείας και της καλής διαχείρισης εντός του κλάδου των data centers. Μαζί με τους συνεργάτες μας, δεν μεταμορφώνουμε απλώς τα data centers, αλλά βοηθάμε την ευρύτερη κοινότητα να θέσει ένα σημείο αναφοράς για την αριστεία στην παροχή υπηρεσιών και γνώσεων για τους δικούς της πελάτες».

Η έγκαιρη κατάρτιση των εμπειρογνωμόνων των data centers είναι κρίσιμη στον ταχέως εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών των data centers. Η τακτική εκπαίδευση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων διασφαλίζουν ότι οι συνεργάτες παραμένουν ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις, επιτρέποντάς τους να αξιοποιούν τα νέα εργαλεία προς όφελος των δικών τους πελατών. 

«Η ζήτηση για data centers και κρίσιμες υποδομές γνωρίζει πρωτοφανή ανάπτυξη λόγω της επιτάχυνσης των εφαρμογών που καθοδηγούνται από την τεχνητή νοημοσύνη» δήλωσε ο Paul Almond, διευθυντής του Datacentre UK (DCUK). «Οι νέες πιστοποιήσεις της Schneider Electric φέρνουν κοντά οργανισμούς και κατασκευαστές για να μοιραστούμε την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε κάθε ένα από τα διαφορετικά προϊόντα και να μάθουμε για τις διαφορετικές αγορές. Είμαι αισιόδοξος ότι φέρνοντας αυτή τη διευρυμένη οικογένεια μαζί σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες λύσεις για τον πελάτη, διατηρώντας παράλληλα τη σχέση προμηθευτή-πελάτη που πάντα λειτουργούσε τόσο καλά. Αυτή η συνεργατική προσέγγιση είναι πολύ σημαντική».

«Η συνένωση του οικοσυστήματος δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη» δήλωσε ο John Thompson, διευθύνων σύμβουλος της Advanced Power Technology (APT). «Με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τις προόδους στην τεχνητή νοημοσύνη να οδηγούν στην επέκταση των δυνατοτήτων, είναι κρίσιμο να συνεργαζόμαστε με άλλους ανθρώπους και άλλους EcoXperts. Με άλλες ειδικότητες να εμπλέκονται στην παρακολούθηση κτιρίων, η ενσωμάτωση του data center μοιάζει με τη σωστή προσέγγιση. Θα μπορέσουμε να έχουμε το είδος της εκπαίδευσης και του προγράμματος που είναι ήδη διαθέσιμα και καθιερωμένα από καιρό για την EcoXpert».

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει, να υποστηρίζει και να δημιουργεί ευκαιρίες συνεργασίας. Οι νέες παροχές, ως μέρος αυτής της εστίασης στην εκπαίδευση σε κρίσιμες υποδομές, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση και περιλαμβάνουν:

- Διαδικτυακή εκπαίδευση: Μια νέα εκπαιδευτική διαδρομή που επικεντρώνεται στο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ λύσεων κρίσιμων υποδομών, όπως η παροχή ενέργειας, η ψύξη, η ανάπτυξη λογισμικού και οι λύσεις turnkey για data centers.

- Κονκάρδα και πιστοποιητικό: Παροχή αναγνωρισμένων πιστοποιητικών του κλάδου ως απόδειξη ικανότητας για δυνητικούς πελάτες και επιτρέπει στους συνεργάτες να ξεχωρίζουν καλύτερα και να διαφοροποιούνται στην αγορά.

- Πρόσβαση σε ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνεργατών: Για βοήθεια και συνεργασία για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών με τρόπους που είναι πολύ περίπλοκοι ή μη διαχειρίσιμοι για να γίνουν μόνοι.

- Πρόσβαση σε άλλες κορυφαίες πιστοποιήσεις: Πρόσβαση σε άλλες πιστοποιήσεις ικανοτήτων της Schneider Electric και σε εξειδικεύσεις τομέων που ενισχύουν την ευκαιρία ανάπτυξης τεχνογνωσίας για την προώθηση ψηφιακών, αποδοτικών και βιώσιμων λύσεων για τους πελάτες.

- Πύλη συνεργατών: Μια εξατομικευμένη διαδικτυακή εμπειρία που παρέχει 24ωρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, τα εργαλεία, τα οφέλη και την εκπαίδευση.

- Τεχνική υποστήριξη πριν από την πώληση: Προσαρμοσμένο πρόγραμμα φροντίδας που αναπτύσσεται σε χώρες για την εξασφάλιση τεχνικής υποστήριξης πριν από την πώληση (Επίπεδο 2 και 3), ώστε να διασφαλίζεται το σωστό επίπεδο υποστήριξης για τους Data Center & Critical Infrastructure Master και τους πιστοποιημένους συνεργάτες.

- Μεταπώληση και εκτέλεση υπηρεσιών: Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της EcoXpert Data Center & Critical Infrastructure είναι εξουσιοδοτημένοι να αγοράζουν και να μεταπωλούν υπηρεσίες με διαφοροποίηση με εγκεκριμένη καταχωρημένη ευκαιρία (πρόγραμμα ORP).

Η Schneider Electric προσφέρει ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική εκπαίδευση πελατών για πολλά προϊόντα και λύσεις. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους, όπως διαδικτυακή, εικονική και εκπαίδευση σε αίθουσα διδασκαλίας. Εξερευνήστε τις κοινότητες μάθησης της Schneider Electric για τα χρονοδιαγράμματα και τις τοποθεσίες κοντά σας. Οι συνεργάτες μπορούν να ενταχθούν στο EcoXpert™ Partner Program εδώ.