Παρά την γελοιότητα της διοργάνωσης των ληξάντων Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΑ) στο Παρίσι, που έκαναν ακόμη και τους υπερφίαλους ΟΑ Αθηνών το 2004 να φαντάζουν ως υπόδειγμα (Κυριάκος), προσφέρονται για ανθρωπολογικές αποτιμήσεις. Εν πρώτοις, οι ΟΑ εξακολουθούν να είναι μία κατ’ εξοχήν

α ν δ ρ ι κ ή υπόθεση, όπως από αρχαιοελληνικών χρόνων, μόνον που τότε ήσαν γ υ μ ν ι κ ο ί αγώνες - για να ξέρουν με ποιούς είχαν να κάνουν και συνοδεύοντο από ε κ ε χ ε ι ρ ί α. Σήμερον, από δύο διεθνείς δι’ αντιπροσώπου πολέμους, ένα του ΝΑΤΟ κι ο άλλος του τρομοκρατικού Ισλάμ.

Η υπεροχή του ανδρικού σώματος διετρανώθη στους  Παρισινούς ΟΑ, από πλευράς επιδόσεων .Τα «ρέκορντ» μάλιστα διευρύνθησαν εις βάρος του γυναικείου φύλλου, από των δρόμων ταχύτητος μέχρις Μαραθωνίου, ρίψεων κι άλματος, με τον Έλληνα Τέντογλου, που νίκησε την βαρύτητα (θηλυκού γένους στα Ελληνικά) εις μήκος με 8,48 μέτρα.

Η ανδρική φυσιολογία είναι εκ φύσεως υπέρτερη και γι’ αυτό ευθύνεται μάλλον ο Αδάμ κι όχι η θηλυγονία απ’ τα πλευρά του. Μάλιστα από πλευράς θεάσεως, θα ήταν προτιμότερο να εξαιρεθούν των ΟΑ, το γυναικείο ποδόσφαιρο, μπάσκετ-μπωλ και υγρό πόλο, γιατί εκθέτουν τους θήλεις παίκτες.

Φυλετικώς, κυριαρχία της λευκής υποχωρεί ήδη από τους ΟΑ του 1936 στο Βερολίνον κι απωλέσθη οριστικώς μεταπολεμικώς από τους μαύρους λόγω σωματικήςς διαπλάσεως κι αυτών ήδη εχάθη η υπεροχή, από τους κιτρίνους, Κινέζους και Ιάπωνες που πήραν 60 χρυσά μετάλλια.

Η απουσία των Ρώσων μείωσε περαιτέρω την λευκή συμμετοχή στους ΟΑ αλλά και των Κινέζων (40 πρωτιές) είναι υποδεέστερη των Αμερικανών μαύρων που είναι ελεύθεροι, σχετικώς ευήμεροι και ευνοούμενοι απ’ τον λευκό φορολογούμενο των ΗΠΑ.

Τρείς παράμετροι επηρεάζουν τις νίκες στους ΟΑ: Ο πληθυσμός, το Ακ. Εθνικό Εισόδημα (ΑΕΠ) και το πολίτευμα. Η Αμερική, με το υψηλότερο ΑΕΠ και με την πιο ισορροπημένη δημοκρατία της, πήρε τα περισσότερα μετάλλια από την Κίνα που είναι Μανδαρινική δικτατορία και την ολιγαρχική Ιαπωνία. Οι Ανατολικοί Γερμανοί εξηφανίσθησαν απ’ το βάθρο των ΟΑ , αφ’ ότου  κατέρρευσε ο κομμουνισμός (και το ντόπιγκ) το 1989. Η χορηγία και το χρήμα προωθούν σήμερα τον πρωταθλητισμό αλλά τον διαφθείρουν.

Ερχόμαστε τώρα στην γειτονία μας. Η μικρή πληθυσμιακώς Ελλάδα κατέκτησε 8 Ολυμπιακά μετάλλια (1χρυσό,1αργυρό κι 6 χάλκινα) και υπελογίσθη 0,86 βαθμούς ανά Έλληνα κι Ελληνίδα έναντι μόλις 0,09 των Τούρκων και στο 2,1 ανά ΑΕΠ έναντι 0,25 της Τουρκίας.

Ο Ελληνισμός υπερέχει πολιτιστικώς, πολιτικώς και οικονομικώς του Παντουρκισμού παρά την ήσσονα ηγεσία του. Συνεπώς τι δηλούν για τον Ερντογάν οι ΟΑ των Παρισίων;

-Μη τολμήσεις «να έλθεις ένα βράδυ» ως κατακτητής και σφαγεύς. Τρίτη άλωση δεν υπάρχει στο μέλλον. Για τον Ελληνισμό τελείωσε άπαξ κι η Ευρώπη τελειώνει εδώ και στην Κύπρο και δεν υπάρχουν πιά οι Κίζιντζερ, Ιωαννίδης κι οι «εθνάρχες» του 1974. Αν το αποτολμήσεις θα ηττηθείς και θα χάσεις την εξουσία και το Χαλιφάτο, όπως ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ .