Συμμετοχή της Volton στην 88η ΔΕΘ: Δίνει το Παρών Παρουσιάζοντας Ενεργειακές Λύσεις με Γνώμονα την Καινοτομία

Συμμετοχή της Volton στην 88η ΔΕΘ: Δίνει το Παρών Παρουσιάζοντας Ενεργειακές Λύσεις με Γνώμονα την Καινοτομία
energia.gr
Παρ, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:02

Η Volton συμμετέχει δυναμικά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο πλαίσιο της οποίας συνεχίζει να προσελκύει καθημερινά πλήθος επισκεπτών, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα οικονομικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που διαθέτει. Στο περίπτερο (20) της εταιρείας, το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να δοκιμάσει το “Volton Smart Home”, το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα έξυπνου σπιτιού που μιλά ελληνικά, εντυπωσιάζοντας με τις καινοτόμες (ή πρωτοποριακές) δυνατότητές του και τη φιλική προς τον χρήστη εμπειρία

Η Volton, πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, υποδέχτηκε με ιδιαίτερη τιμή εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα στους χώρους του περιπτέρου της.

Συγκεκριμένα, τις επισκέψεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα καθώς και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρου Σκυλακάκη, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Managing Director της εταιρείας, κ. Διονύση Τσίτο, για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ενεργειακό μέλλον της χώρας και τις προοπτικές επενδύσεων στις υποδομές. Αντίστοιχο ενδιαφέρον για τα τρέχοντα projects της Volton έδειξαν και άλλα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ειδικότερα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεωδορικάκος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης,  Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο Βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι οποίοι συνομίλησαν με στελέχη της εταιρείας.



Ήδη από τις πρώτες ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης, (περισσότεροι από 2.000) οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, που βρίσκεται εκεί για να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Volton. Η εταιρεία, συνεχίζει να επιδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της, εστιάζοντας στη σταθερή της δέσμευση για ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, τόσο των οικιακών όσο και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.



Η συμμετοχή της Volton στη ΔΕΘ αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την εταιρεία να έρθει πιο κοντά στο κοινό και να αναδείξει τις υπηρεσίες, που την καθιστούν έναν από τους πιο οικονομικούς παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα. Μέσα από τη διαρκή αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών, η εταιρεία συνεχίζει να αναδεικνύεται ως σταθερός και αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της ενέργειας, παραμένοντας στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και των προκλήσεων που διαμορφώνουν το ενεργειακό παρόν και μέλλον της Ελλάδας.