Η Schneider Electric, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Cloud Computing, στα φετινά βραβεία ΒΙΤΕ Αwards. Αυτή η διάκριση αναδεικνύει τη δέσμευση της Schneider Electric στην παροχή καινοτόμων, ασφαλών και αξιόπιστων λύσεων cloud για τον σύγχρονο, διασυνδεδεμένο κόσμο

Το βραβείο αναγνωρίζει τις λύσεις EcoStruxure IT Expert & IT Advisor της Schneider Electric, οι οποίες προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες κυβερνοασφάλειας, απαραίτητες για την προστασία των υποδομών cloud. Αυτές οι λύσεις αποτελούν μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Schneider Electric να υποστηρίζει επιχειρήσεις στη διαχείριση των data centers και των κατανεμημένων IT εγκαταστάσεων τους με αποδοτικότητα, μειώνοντας παράλληλα τους κινδύνους που σχετίζονται με τις κυβερνοεπιθέσεις.

Μια βασική υπηρεσία της Schneider Electric είναι η Network Management Card 3, η οποία έχει λάβει πιστοποίηση από την TÜV Rheinland βάσει του προτύπου IEC 62443-4-2, διασφαλίζοντας ισχυρά μέτρα κυβερνοασφάλειας για τις μονάδες ισχύος, ψύξης και άλλες συσκευές υποδομής. Αυτή η πιστοποίηση υπογραμμίζει τη δέσμευση της Schneider Electric να διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

"Είναι τιμή μας που λάβαμε αυτό το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει τις συνεχείς προσπάθειές μας να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες cloud που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού κόσμου," δήλωσε η Δανάη Μανωλή, Data Center Segment & EcoStruxure Sales Manager της Schneider Electric για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. "Οι λύσεις EcoStruxure δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν τη διατήρηση ασφαλών λειτουργιών, ενώ ταυτόχρονα επωφελούνται από την αποδοτικότητα και την ευελιξία του cloud."

Οι λύσεις EcoStruxure IT Expert & IT Advisor, αποτελούν προηγμένα λογισμικά της Schneider Electric, προσφέροντας απομακρυσμένη ορατότητα και έλεγχο, βελτιστοποιώντας τη διαθεσιμότητα και την ανθεκτικότητα των κρίσιμων υποδομών. Αυτές οι λύσεις διασφαλίζουν όχι μόνο την άριστη απόδοση, αλλά και την απλοποίηση των διαδικασιών ώστε να επιτευχθεί συμμόρφωση με τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας, μειώνοντας την επιβάρυνση των επιχειρήσεων και αυξάνοντας παράλληλα την προστασία των υποδομών τους.

Τα BITE Awards αποτελούν έναν από τους κορυφαίους θεσμούς βράβευσης στην Ελλάδα, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού.