Πρόθυμη να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου, αν το χρειαστούν οι καταναλωτές, δηλώνει η Σαουδική Αραβία, διά του υπουργού Πετρελαίου του βασιλείου. «Αν οι καταναλωτές θέλουν περισσότερο, έχουμε περισσότερο», δήλωσε ο Ali al-Naimi μιλώντας χθες, Πέμπτη, σε δημοσιογράφους στη Σεούλ μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Myung-bak, προσθέτοντας ότι η παραγωγή φτάνει σήμερα τα 10 εκατ. βαρέλια αργού την ημέρα
Πρόθυμη να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου, αν το χρειαστούν οι καταναλωτές, δηλώνει η Σαουδική Αραβία, διά του υπουργού Πετρελαίου του βασιλείου. «Αν οι καταναλωτές θέλουν περισσότερο, έχουμε περισσότερο», δήλωσε ο Ali al-Naimi μιλώντας χθες, Πέμπτη, σε δημοσιογράφους στη Σεούλ μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Myung-bak, προσθέτοντας ότι η παραγωγή φτάνει σήμερα τα 10 εκατ. βαρέλια αργού την ημέρα.

Ο Σαουδάραβας υπουργός πρόσθεσε ότι η Ν. Κορέα αλλά και άλλες καταναλώτριες χώρες έχουν εκφράσει την ικανοποίηση τους για τα υφιστάμενα επίπεδα παραγωγής από τη Σαουδική Αραβία.

«Η προσφορά πετρελαίου είναι άφθονη», δήλωσε, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία έλλειψη».