Έρχεται, εντός των επομένων ημερών, η καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους, όπως προανήγγειλε, μέσω twitter, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης. Ουσιαστικά, η τρίτη δόση του επιδόματος θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων που προμηθεύτηκαν πετρέλαιο από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά
Έρχεται, εντός των επομένων ημερών, η καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους, όπως προανήγγειλε, μέσω twitter, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης. Ουσιαστικά, η τρίτη δόση του επιδόματος θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων που προμηθεύτηκαν πετρέλαιο από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά.

Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών έχει χορηγήσει μέχρι σήμερα 59,5 εκατ. ευρώ προς τους δικαιούχους του επιδόματος, που κυμαίνεται από 210 έως και 1.050 ευρώ, ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη και την επιφάνεια της κατοικίας. Από τα τέλη Οκτωβρίου έως σήμερα περισσότεροι από 730.000 φορολογούμενοι υπέβαλαν αίτηση διεκδικώντας το επίδομα θέρμανσης, ενώ οι διαθέσιμες πιστώσεις για επίδομα θέρμανσης έχουν προϋπολογιστεί στα 180 εκατ. ευρώ.