Οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών στην Κύπρο κατά το μήνα Ιούλιο 2016 σημείωσαν άνοδο 3,1% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου. Παράλληλα σε σχέση με τον Ιούλιο του 2015 οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών ήταν αυξημένες 12,3%

Οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών στην Κύπρο κατά το μήνα Ιούλιο 2016 σημείωσαν άνοδο 3,1% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου. Παράλληλα σε σχέση με τον Ιούλιο του 2015 οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών ήταν αυξημένες 12,3%.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016, οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 8,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τον Ιούλιο 2016, αύξηση σημειώθηκε στις πωλήσεις Ασφάλτου, Βαρέος Μαζούτ και Βενζίνης. Αντίθετα, μείωση παρατηρήθηκε στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Υγραερίου, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία και σε αεροπλάνα.

Τα συνολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν πτώση 11,9% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.