Εν όψει του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει προσελκύσει το 3ο Energy Tech Forum, που οργανώνεται από το Energia.gr και υπό την αιγίδα του ΙΕΝΕ και του ΥΠΕΝ, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να παρατείνει μέχρι την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου, την ημερομηνία υποβολής abstracts, η οποία κανονικά έληγε την 1η Αυγούστου.

Ενώ έχουν ήδη υποβληθεί αρκετές εργασίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλές ερευνητικές ομάδες από εταιρείες και ερευνητικά εργαστήρια, ζήτησαν επιπλέον χρόνο προκειμένου να υποβάλλουν abstracts προς αξιολόγηση από την Επιστημονική Επιτροπή του Energy Forum, ώστε να συμμετέχουν στην κορυφαία αυτή επιστημονική συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου, 2018.

Η αλλαγή ημερομηνίας υποβολής abstracts για την 5η Σεπτεμβρίου, αν και κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει αντιπροσωπευτικό δείγμα εργασιών, ώστε να καλυφθούν όλοι οι επιμέρους κλάδοι, εν τούτοις δημιουργεί ορισμένες οργανωτικές δυσκολίες. Και αυτό επειδή στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πρέπει, μέσα σε διάστημα ολίγων μόλις ημερών, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση δεκάδων εργασιών. Γι΄ αυτό, οι ανεξάρτητοι ερευνητές και ερευνητικές ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο 3rd Energy Tech Forum, και επειδή δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση, παρακαλούνται όπως υποβάλλουν τις εργασίες τους εντός του νέου χρονικού ορίου, και ει δυνατόν ενωρίτερα ώστε να διευκολύνουν τη διαδικασία αξιολόγησης.

Τα abstracts θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2018 υπόψιν του Κ. Ν. Σταμπολή, για το 3ο Energy Tech Forum, στο [email protected] .

Ακολουθεί το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα υποβολής και έγκρισης των abstracts και υποβολής των ολοκληρωμένων εργασιών.

5η Σεπτεμβρίου 2018

Υποβολή περιλήψεων (abstracts)

25η Σεπτεμβρίου 2018

Ενημέρωση συγγραφέων για την αποδοχή ή μη των abstracts

12η Οκτωβρίου 2018

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής ολοκληρωμένων εργασιών στο energia .gr