8 Ιουλίου: Οι Αγορές Φυσικού Αερίου στη ΝΑ Ευρώπη στο Επίκεντρο του 11ου Webinar του ΙΕΝΕ

8 Ιουλίου: Οι Αγορές Φυσικού Αερίου στη ΝΑ Ευρώπη στο Επίκεντρο του 11ου Webinar του ΙΕΝΕ
energia.gr
Τρι, 7 Ιουλίου 2020 - 13:45

Σήμερα Τετάρτη, 8 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Webinar του ΙΕΝΕ, και το οποίο θα επικεντρωθεί σε ένα ευρύ φάσμα πρόσφατων εξελίξεων στην αγορά φυσικού αερίου στη ΝΑ Ευρώπη. Το συγκεκριμένο Webinar είναι το ενδέκατο συνολικά, καθώς αποτελεί μέρος ενός κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων που διοργανώνει το Ινστιτούτο και οι οποίες φιλοδοξούν να διερευνήσουν την επίδραση της πανδημίας του Covid-19 στις διάφορες ενεργειακές αγορές, όπως π.χ. του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρισμού και των ΑΠΕ, με τη συμμετοχή γνωστών ειδικών, ακαδημαϊκών και στελεχών της ενεργειακής βιομηχανίας

Το 11ο IENE Webinar, με τίτλο "The Effects of the Coronavirus Crisis on SEE’s Energy Markets with special focus on gas” («Οι Επιπτώσεις του Κορωνοϊού στις Ενεργειακές Αγορές της ΝΑ Ευρώπης με έμφαση στο φυσικό αέριο»), έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 8 Ιουλίου, και ώρα 16:00 έως 17:30 (ώρα Αθηνών).

Η συμμετοχή στο Webinar είναι δωρεάν για όλα τα μέλη και τους συνεργάτες του Ινστιτούτου αλλά και για όσα επαγγελματικά στελέχη επιθυμούν να διατηρήσουν επαφή με τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή. Στους ομιλητές της διαδικτυακής συζήτησης περιλαμβάνονται οι:

  • Milan Zdravković, DSO Executive Director, JP SRBIJAGAS, Serbia
  • Julian Bowden, Senior Visiting Research Fellow, Oxford Institute for Energy Studies, UK
  • Boyana Achovski, Secretary General, Gas Infrastructure Europe, Belgium 
  • Dr. Charles Ellinas, Senior Fellow, Atlantic Council, UK and Senior Research Associate, IENE
  • David Tonge, Director, IBS Research & Consultancy, Turkey

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ κ. Κωστής Σταμπολής

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο κορυφαίος ενεργειακός όμιλος της Ελλάδας και με μεγάλη παρουσία στη ΝΑ Ευρώπη, και η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον χώρο των ΑΠΕ και η οποία δραστηριοποιείται σε τρεις ηπείρους, αποτελούν τους επίσημους χορηγούς αυτού του κύκλου των Webinars του ΙΕΝΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τη διαδικασία εγγραφής, βλ. στο παρακάτω link:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tBmLDEYWRAi9eR2ADPDnMw