Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ στις 13 Νοεμβρίου:

• Από το μεσημέρι της 11/11/2020 θα πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται υπό τάση η Γραμμή Μεταφοράς 150 kV ΣΥΣΤΗΜΑ (ΕΠ) - ΚΥΤ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (ΕΠ367ΝΝ/)

• Η συγκεκριμένη ΓΜ έχει μήκος 2.784,45 m (10 πύργοι) και αρχίζει από τον πύργο ΕΠ 367ΝΝ της ΓΜ 150 kV ΕΥΟΣΜΟΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (ΕΠ), καταλήγει δε στο ΚΥΤ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

• Η παραπάνω ΓΜ δεν οδεύει από οικισμούς.  Οδεύει από αγροτικές εκτάσεις του δήμου Εορδαίας, τοπικές κοινότητες Καρυοχωρίου, Σπηλιάς, Πτελεώνα και Ερμακιάς.

• Παρακαλούνται οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών που γειτονεύουν με τη Γραμμή Μεταφοράς , να ειδοποιούν αμέσως για κάθε παρατηρούμενη ανωμαλία ή βλάβη την Αστυνομική ή άλλη αρχή του τόπου ή τα γραφεία του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.) / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ/Περιφερειακός Τομέας Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας τηλ. 24610 96700.

Προσφέρουν έτσι πολύτιμες υπηρεσίες για την πρόληψη των ατυχημάτων και συμβάλλουν στην προσπάθεια του ΑΔΜΗΕ για τον περιορισμό των ανωμαλιών και διακοπών του ρεύματος.