Νέα Σκωτία: Πέντε Χερσαία Αιολικά 372 MW θα Παρέχουν Ενέργεια στην Επαρχία σε Διάστημα 25 Ετών

Νέα Σκωτία: Πέντε Χερσαία Αιολικά 372 MW θα Παρέχουν Ενέργεια στην Επαρχία σε Διάστημα 25 Ετών
energia.gr
Παρ, 19 Αυγούστου 2022 - 11:26

Οι αρχές της Νέας Σκωτίας επέλεξαν πέντε χερσαία αιολικά έργα συνολικής ισχύος 372 MW για την παροχή ενέργειας στην επαρχία σε διάστημα 25 ετών. Η CustomerFirst Renewables, ο διαχειριστής προμηθειών για την επαρχία της Νέας Σκωτίας, είπε ότι το χαρτοφυλάκιο Rate Base Procurement (RBP) αντιπροσωπεύει περίπου το 12% της συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής.

 

Και τα πέντε έργα ανήκουν κατά πλειοψηφία σε μία ή περισσότερες κοινότητες Mi'kmaq της Nova Scotia, διασφαλίζοντας ότι οι τοπικές κοινότητες «συμμετέχουν με νόημα» στη διαδικασία.

Περιλαμβάνουν το αιολικό πάρκο Benjamins Mill των Natural Forces κοντά στο Falmouth και το αιολικό πάρκο Ellershouse 3 στην κομητεία Hants, το οποίο αναπτύσσεται από μια JV της Potentia Renewables και της Annapolis Valley First Nation.

Elemental Energy και Sipekne’katik First Nation's Higgins Mountain Wind Farm και Wedgeport Wind Farm, καθώς και τα SWEB Development και Glooscap First Nation's WEB Weavers Mountain Wind κοντά στο Marshy Hope, έχουν επίσης επιλεγεί.

Και τα πέντε έργα πρέπει να τεθούν σε λειτουργία έως το τέλος του 2025.