Το ηλιακό πάρκο των 300 MW Badger Hollow εκτείνεται σε περίπου 3.500 στρέμματα και τέθηκε σε λειτουργία σε δύο φάσεις των 150 MW. Η δεύτερη φάση τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία, ενώ η πρώτη φάση είχε αρχίσει τη λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2021. Η παραγωγική του ικανότητα είναι ίση με την τροφοδοσία περίπου 90.000 κατοικιών.

Το μεγαλύτερο ηλιακό πάρκο του Ουισκόνσιν, το οποίο διαθέτει 830.000 διφασικούς ηλιακούς συλλέκτες σε τροχούς, βρίσκεται στην κομητεία Άιοβα, δυτικά του Μάντισον και τον χειμώνα, ο ήλιος αντανακλάται από το χιόνι στα πίσω πάνελ.

Η We Energies κατέχει 100 MW και η MGE κατέχει 50 MW της δεύτερης φάσης του Badger Hollow. Η αδελφή εταιρεία της We Energies, η Wisconsin Public Service, κατέχει 100 MW και η MGE κατέχει 50 MW της πρώτης φάσης.

Ο Jeff Keebler, πρόεδρος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MGE, δήλωσε: "Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας του Ουισκόνσιν έχουν μακρά ιστορία συνεργασίας και εκτιμώ τη συνεργασία με την We Energies για την επιτυχία αυτού του έργου".

Η συντριπτική πλειονότητα των ηλιακών εγκαταστάσεων στην πολιτεία είναι κλίμακας κοινής ωφέλειας. Η Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας κατέταξε το Ουισκόνσιν στην 25η θέση μεταξύ των πολιτειών όσον αφορά την ηλιακή ισχύ από το 3ο τρίμηνο του 2023- αναμένεται να προσθέσει 3.781 MW ηλιακής ενέργειας τα επόμενα πέντε χρόνια και να κάνει άλμα στη 12η θέση.