Ενώ ελάχιστα ωφέλησε την «Νέα Δημοκρατία», η  επιστολική ψήφος των αποδήμων επέτρεψε στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής να κυριαρχήσει στις ευρωεκλογές ως κράτος εν κράτει στην Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι , μετά τον «φετφά»  των Ιμάμηδων, να προσέλθουν στα Τζαμιά και να ψηφίσουν αγεληδόν

 

το μειονοτικό κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» (ΚΕΦ ή DΕΒ) της χανούμ Τσιγδέμ Ασάφογλου, επέλεξαν σχεδόν ομόφωνα (95%) τους υποψηφίους του και ανέδειξαν ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο όπου αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι».

Αν αυτό συνέβαινε αντιστρόφως στην Τουρκία, οι κάλπες θα εκαίγοντο, οι ιερείς θα απηγχονίζοντο και οι εκλεγέντες θα στιγματίζονταν δια βίου. Εδώ, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όλα γίνονται αποδεκτά εν ονόματι της δημοκρατίας - ακόμη και η αμφισβήτηση της  εθνικής κυριαρχίας όπως στη νήσο Σύρνα και δυτική Θράκη, χωρίς να επέμβει ο εισαγγελέας είτε ο ΥΠΕΘΑ.

Το τελευταίο επεισόδιο επέτυχε με την «επιστολική ψήφο» που επέτρεψε στο ΚΕΦ ή άλλως πως DEB, να φέρει μαζικώς απ’ τη Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Γαλλία και Τουρκία, μουσουλμανικές ψήφους πρώην κατοίκων, που από ετών μετανάστευσαν, εμφανίζοντας ως πλειοψηφία των Τούρκων στη Ροδόπη και Ξάνθη με ποσοστό 30-40% - όπερ ψευδές.(ΣΣ: το σχετικό ψηφοδέλτιο εξετύπωσε η κυβέρνηση, εξόδοις του Έλληνος φορολογουμένου!)

Από την άλλη πλευρά, η ηλιθία επιλογή των κομμάτων της «αντιπολίτευσης», ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να μην κατεβάσουν υποψηφίους στους δύο νομούς και της ΝΔ, να χρησιμοποιήσει άγνωστα πρόσωπα τοπικώς, δεν επέτρεψε στους μειονοτικούς άλλη επιλογή κι έτσι το Τουρκικό προξενείο, η ΜΙΤ και οι μουφτήδες  επέβαλαν τους υποψηφίους τους στις Ευρωεκλογές με το σύνθημα «Τούρκος ψηφίζει Τούρκο»!

Εάν όμως οι μουφτήδες και οι μουσουλμάνοι πιστοί των θεωρούν εαυτούς «Τούρκους» ας αναχωρήσουν για την Τουρκία και το προξενείο στην Κομοτηνή να κλείσει, οι δε ιδικοί μας φωστήρες με τις φαεινές ιδέες – τα «καλάμια» κατά την Κυρία Ντόρα – να πάνε σπίτι τους, αν όχι φυλακή με την αντεθνική δολιοφθορά της «επιστολικής ψήφου» που επέβαλαν στις ευρωεκλογές. Ευτυχώς που δεν επεξετάθη και στις βουλευτικές όπως υποστήριξαν οι ξένοι πράκτορες στη κυβέρνηση.