Η JinkoSolar κατατάχθηκε στην υψηλότερη κατηγορία, "ΑΑΑ", σύμφωνα με την έκθεση PV-Tech ModuleTech bankability για το δεύτερο τρίμηνο του 2024, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας

Για ακόμη μια φορά, όπως συμπληρώνει, η JinkoSolar κερδίζει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των πελατών με την ισχυρή δυναμική στο R&D, την υγιή οικονομική της επίδοση και με το εκτεταμένο δίκτυο κάλυψης της αγοράς. 

Η επίδοση της εταιρείας ως προς τον συγκεκριμένο δείκτη βαθμολογείται σταθερά με ΑΑ ή ΑΑΑ, κυρίως λόγω των υψηλών παραδόσεων και της σχετικής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας. Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2024, η JinkoSolar ήταν για ακόμη μια φορά ηγέτης του κλάδου ως προς τις συνολικές παραδόσεις εξοπλισμού. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της θυγατρικής Jinko Solar Co Ltd για το πρώτο τρίμηνο του 2024, τα συνολικά έσοδα ανήλθαν σε 23.083 δισεκατομμύρια RMB και η καθαρή κερδοφορία για τους μετόχους έφτασε τα 1.176 δισεκατομμύρια RMB. 

Η καινοτομία ανέκαθεν αποτελεί τον "ακρογωνιαίο λίθο" στο σχέδιο ανάπτυξης της JinkoSolar. Μέσα από χρόνια ανάπτυξη του R&D, η εταιρεία έχει κατορθώσει να καταρρίψει τα ρεκόρ στην αποδοτικότητα των κυψελών και στην παραγωγή των φωτοβολταϊκών 26 φορές. Προχωρώντας μπροστά, η JinkoSolar θα βελτιώσει περαιτέρω την αποδοτικότητα των κυψελών TOPCon, συνεχίζοντας να συνιστά σημείο αναφοράς για την βιομηχανία και τις επόμενες αναβαθμίσεις. 

Η δέσμευση της JinkoSolar στην τεχνολογική καινοτομία και την ποιότητα ελέγχου διασφαλίζει ότι κάθε φωτοβολταϊκό πλαίσιο που παραδίδει, διαθέτει αξιοπιστία στην λειτουργία του και ποιότητα. Η σειρά N-type Tiger Neo, γνωστή για την υψηλή της απόδοση και αξιοπιστία, έχει κερδίσει τεράστια αναγνώριση παγκοσμίως. Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2024, η σειρά προϊόντων Tiger Neo μετράει παραδόσεις σε 4000 πελάτες σε περισσότερες από 140 χώρες και περιοχές, καθιστώντας την JinkoSolar ένα παγκόσμιο "brand". 

Επιπρόσθετα, η JinkoSolar θα συνεχίσει να ενισχύει το τεχνολογικό της πλεονέκτημα, μετρώντας περισσότερα βήματα στην καινοτομία και βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της. Η JinkoSolar σκοπεύει να προσφέρει ασφαλείς, περισσότερο προσιτές οικονομικά και υψηλής ποιότητας λύσεις καθαρής ενέργειας στους πελάτες της παγκοσμίως, διατηρώντας πρωτοπόρο ρόλο στην υλοποίηση της ενεργειακής μετάβασης και στις προσπάθειες μιας βιώσιμης, πράσινης και με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα ανάπτυξης.