Ανοίγει ο δρόμος για την παροχή  χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω της ΔΕΗ. Στις 28 Σεπτεμβρίου δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ, η σύσταση μιας νέας θυγατρικής της, της ΔΕΗ e-Μοney services. Η εταιρεία η οποία εδρεύει στο Μαρούσι έχει ένα αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 42 εκατομμυρίων ευρώ. Η νέα εταιρεία  θα λειτουργεί ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στα πρότυπα του payze του ΟΤΕ, με στόχο να εκμεταλλευτεί το ευρύ πελατολόγιο της ΔΕΗ που στην Ελλάδα διαθέτει 5,5 εκατομμύρια πελάτες και άλλα 3,1 εκατομμύρια 

στην Ρουμανία έπειτα από την εξαγορά της ENEL. Διαθέτει επίσης και ένα μεγάλο  πελατολόγιο στο λιανεμποριο μέσω της Κωτσόβολος με την οποία η ΔΕΗ μπήκε στην χορήγηση δανείων.

Όπως αναφέρεται στο καταστατικό της νεας εταιρειας, θα παρέχει υπηρεσίες που επιτρέπουν τις τοποθετήσεις μετρητών σε λογαριασμό πληρωμών καθώς και τις δραστηριότητες που απαιτούνται για την τήρηση λογαριασμού πληρωμών. Θα παρέχει επιπλεον υπηρεσίες που θα επιτρέπουν την ανάληψη μετρητών καθώς και δραστηριότητες που απαιτούνται για την τήρηση λογαριασμού, την εκτέλεση πράξεων πληρωμής με κάρτα, παγίων εντολών κ.α.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας το οποίο συγκροτήθηκε με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ συγκροτούν ο κ. Αλέξανδρος Πατεράκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ.   Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης Οικονομικός Διευθυντής της ΔΕΗ την θέση του Αντιπροέδρου και μέλος του ΔΣ η κυρια  Κατερίνα Λύμουρα.