Σε μια νέα προσφορά προχωρά η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής. Από την 1η Μαΐου η ΕΠΑ Αττικής θα παρέχει επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές για χρήση φυσικού αερίου και στο μαγείρεμα. Συγκεκριμένα, η ΕΠΑ Αττικής δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη του μαγειρέματος με φυσικό αέριο προσφέροντάς τους: Δωρεάν τέλη σύνδεσης με το αέριο για χρήση στο μαγείρεμα Σε συνεργασία με εταιρείες εμπορίας συσκευών φυσικού αερίου μέχρι και 43% έκπτωση στην τιμή αγοράς της κουζίνας φυσικού αερίου
Σε μια νέα προσφορά προχωρά η Εταιρεία Παροχής Αερίου  Αττικής. Από την 1η Μαΐου η ΕΠΑ Αττικής θα παρέχει επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές για χρήση φυσικού αερίου και στο μαγείρεμα.
Συγκεκριμένα, η ΕΠΑ Αττικής δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη του μαγειρέματος με φυσικό αέριο προσφέροντάς τους:
  • Δωρεάν τέλη σύνδεσης με το αέριο για χρήση στο μαγείρεμα
  • Σε συνεργασία με εταιρείες εμπορίας συσκευών φυσικού αερίου μέχρι και 43% έκπτωση στην τιμή αγοράς της κουζίνας φυσικού αερίου (οι συνεργαζόμενες εταιρείες αναφέρονται παρακάτω).
Η προσφορά  θα ισχύει μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2009.

Οι καταναλωτές θα πρέπει πολύ απλά να επικοινωνήσουν με ένα από τα καταστήματα εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής ή τα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο σύνδεσης με το φυσικό αέριο για οικιακή χρήση μαγειρέματος. Στη συνέχεια, επικοινωνούν με μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες εμπορίας συσκευών φυσικού αερίου για να επιλέξουν την κουζίνα, τον φούρνο ή την εστία που τους ενδιαφέρει απολαμβάνοντας προνομιακές τιμές.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι όλοι οι διάσημοι σεφ παγκοσμίως μαγειρεύουν με φυσικό αέριο καθώς μπορούν με αυτό τον τρόπο να έχουν καλύτερο έλεγχο των θερμοκρασιών εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η προετοιμασία ενός γεύματος μετατρέπεται σε πραγματική απόλαυση και  πέρα από το οικονομικό κέρδος που αγγίζει ποσοστό εξοικονόμησης έως 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα, ο καταναλωτής μπορεί, με απόλυτη ασφάλεια, να μαγειρέψει με επιτυχία και ευκολία τις αγαπημένες του συνταγές.

Η προσφορά ισχύει εφόσον ο καταναλωτής:
α. υπογράψει συμβόλαιο οικιακής χρήσης μαγειρέματος σε κτίρια με υφιστάμενη παροχή φυσικού αερίου ή υποβάλλει αίτηση επαύξησης φορτίου-πρόσθετη χρήση - σε υπάρχοντα μετρητή μέχρι και την 30 Ιουνίου,
β. αγοράσει τη συσκευή μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2009 και γ. εντός 90 ημερών από την τοποθέτηση του μετρητή έχει ενεργοποιήσει την εσωτερική του εγκατάσταση. Εξαιρούνται οι επαγγελματικές χρήσεις κουζίνας.