5ο Ετήσιο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Νομοθεσίας και Πολιτικής: 27-28 Ιανουαρίου στις Βρυξέλες με τη Συμμετοχή του κ. Αρθούρου Ζερβού

5ο Ετήσιο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Νομοθεσίας και Πολιτικής: 27-28 Ιανουαρίου στις Βρυξέλες με τη Συμμετοχή του κ. Αρθούρου Ζερβού
energia.gr
Δευ, 18 Ιανουαρίου 2010 - 10:40
Στις Βρυξέλες πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 5ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Νομοθεσίας και Πολιτικής στο διήμερο 27-28 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Ενεργειακό Ινστιτούτο Ενέργειας και η Claeys & Casteels. Αντικείμενο του Συνεδρίου αποτελούν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν το 2009 στον τομέα της ενέργειας και οι συνέπειές τους στο εξής για την ενεργειακή πολιτική.

Στις Βρυξέλες πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 5ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Νομοθεσίας και Πολιτικής στο διήμερο 27-28 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Ενεργειακό Ινστιτούτο Ενέργειας και η Claeys & Casteels. Αντικείμενο του Συνεδρίου αποτελούν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν το 2009 στον τομέα της ενέργειας και οι συνέπειές τους στο εξής για την ενεργειακή πολιτική, την ασφάλεια και τη βιομηχανία.

Ανάμεσα στους πολυάριθμους ομιλητές, ανήκουν οι: Ματίας Ρούετ, γενικός διευθυντής Ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ντομένικο Ντισπένσα της Eni, Χανς τεν Μπέργκε, γενικός διευθυντής της Eurelectric, Κρίστοφερ Τζόουνς, διευθυντής ΑΠΕ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ντάνιελ Ντομπένι, διευθύνων σύμβουλος της Elia και πρόεδρος του ETSOE, Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε.

Ο κ. Ζερβός και ο κ. Χανς φαν Στέεν, επικεφαλής του Τμήματος ΑΠΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πρόκειται να αναλύσουν την εφαρμογή της Οδηγίας για τις ΑΠΕ και την επίδρασή της στον κλάδο. Ο Ζαν-Αρνόλντ Βινουά, επικεφαλής του Τμήματος Ενεργειακής Πολιτικής της Επιτροπής, ο οποίος συμμετείχε και στο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2009», που διοργάνωσε το ΙΕΝΕ τον περασμένο Νοέμβριο, θα μιλήσει για τις προτάσεις της Ε.Ε. για την ενεργειακή ασφάλεια στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου

www.euenergyconference.com