Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος/διαστημόπλοιο X-37B της αμερικανικής αεροπορίας προσεδαφίστηκε στην Καλιφόρνια, μετά από επτά μήνες σε τροχιά γύρω από τη Γη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς οι υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν έχουν ανακοινώσει πολλές πληροφορίες γύρω από τον σκοπό του και το περιεχόμενο των δοκιμαστικών πτήσεων.

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος/διαστημόπλοιο X-37 B της αμερικανικής αεροπορίας προσεδαφίστηκε στην Καλιφόρνια, μετά από επτά μήνες σε τροχιά γύρω από τη Γη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς οι υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν έχουν ανακοινώσει πολλές πληροφορίες γύρω από τον σκοπό του και το περιεχόμενο των δοκιμαστικών πτήσεων.

Η αεροπορία απέφυγε να διευκρινίσει εάν το αεροσκάφος περιείχε εξοπλισμό στον χώρο αποθήκευσης που διαθέτει και επιμένει ότι βασικός σκοπός της πτήσης αυτής ήταν η δοκιμή του ίδιου του σκάφους. Το Χ-37Β εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ στις 22 Απριλίου, για μια αποστολή διάρκειας 270 ημερών. Πρόκειται για ένα διαστημόπλοιο το οποίο είναι σχεδιασμένο για να επαναχρησιμοποιείται μετά από κάθε αποστολή.

Το σκάφος προσεδαφίστηκε με τη βοήθεια του αυτόματου πιλότου. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην ιστορία του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.