Τον προϋπολογισμό της ΔΕΗ για το 2012 ενέκρινε το Δ.Σ. της Επιχείρηση, σύμφωνα με σημερινή σχετική ανακοίνωση. Με παραδοχές του προϋπολογισμού όσον αφορά την τιμή του πετρελαίου Brent και την ισοτιμία €/$ είναι $109/bbl και 1,30 αντίστοιχα, τα βασικά οικονομικά μεγέθη προβλέπεται να διαμορφωθούν ως ακολούθως: Έσοδα από πωλήσεις ηλεκτρικής ενέργειας : € 5,7 δισ. Συνολικά Έσοδα : € 6,2 δισ. Περιθώριο EBITDA : 17% - 18%

Τον προϋπολογισμό της ΔΕΗ για το 2012 ενέκρινε το Δ.Σ. της Επιχείρηση, σύμφωνα με σημερινή σχετική ανακοίνωση.

Με παραδοχές του προϋπολογισμού όσον αφορά την τιμή του πετρελαίου Brent και την ισοτιμία €/$ είναι $109/bbl και 1,30 αντίστοιχα, τα βασικά οικονομικά μεγέθη προβλέπεται να διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Έσοδα από πωλήσεις ηλεκτρικής ενέργειας : € 5,7 δισ.
Συνολικά Έσοδα : € 6,2 δισ.
Περιθώριο EBITDA : 17% - 18%

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα αποτελέσματα του Ομίλου επηρεάζονται, μεταξύ άλλων, από μεταβολές της ισοτιμίας €/$ και των τιμών πετρελαίου, φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και δικαιωμάτων CO2, καθώς και από μεταβολές του νομοθετικού, ρυθμιστικού και δημοσιονομικού πλαισίου και της εξέλιξης των επισφαλειών, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αποκλίσεις από τα μεγέθη του προϋπολογισμού.