Επενδύσεις 200 εκατομμυρίων ευρώ υλοποίησε τα τελευταία 15 χρόνια στη Σλοβενία η εταιρεία "The Goodyear Tire & Rubber Company" μέσω της θυγατρικής της Goodyear Dunlop Sava Tires, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του εργοστασίου παραγωγής των προϊόντων της εταιρείας Τιερί Βίλαρντ
Επενδύσεις 200 εκατομμυρίων ευρώ υλοποίησε τα τελευταία 15 χρόνια στη Σλοβενία η εταιρεία "The Goodyear Tire & Rubber Company" μέσω της θυγατρικής της Goodyear Dunlop Sava Tires, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του εργοστασίου παραγωγής των προϊόντων της εταιρείας Τιερί Βίλαρντ.

Μόνο το 2012, η εταιρεία προχώρησε σε επενδύσεις ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ, παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη χρονιά ''έκρυβε'' τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων επτά ετών για τους κατασκευαστές ελαστικών σε όλη την Ευρώπη, σημείωσε ο κ. Βίλαρντ.

Ανέφερε, επίσης, ότι η εταιρεία σχεδιάζει την επέκτασή της και σε άλλες αγορές, όπως της Κύπρου και του Μόλδοβα, ενώ δεν αναφέρθηκε στο κλείσιμο των οικονομικών μεγεθών του 2012, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την πολιτική της εταιρείας.