Από τις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, χωρίς όμως ακόμη οι φορολογούμενοι να γνωρίζουν ποια θα είναι ακριβώς τα κριτήρια για τη λήψη του επιδόματος θέρμανσης. Πάντως, απαισιόδοξος για τη φετινή ζήτηση εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας στον Βήμα 99,5

Από τις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, χωρίς όμως ακόμη οι φορολογούμενοι να γνωρίζουν ποια θα είναι ακριβώς τα κριτήρια για τη λήψη του επιδόματος θέρμανσης. Πάντως, απαισιόδοξος για τη φετινή ζήτηση εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

«Εμείς ζητάμε φθηνότερο πετρέλαιο και όχι στροφή του κόσμου και φέτος σε άλλες ανθυγιεινές μορφές θέρμανσης» τόνισε ο Μιχάλης Κιούσης, ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν προ-παραγγελίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή με την οποία θα ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου είναι 1,3 ευρώ ανά λίτρο, ενώ, από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών προωθεί την χαλάρωση των κριτηρίων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης προκειμένου να το λάβουν περισσότερα νοικοκυριά.