Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν, Bijan Zanganeh, δεν θα συμμετάσχει στην σύσκεψη των πετρελαιοπαραγωγών χωρών που θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο το Ιράν θα στείλει κάποιον εκπρόσωπο, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter δημοσιογράφος του ιρανικού περιοδικού Seda

Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν, Bijan Zanganeh, δεν θα συμμετάσχει στην σύσκεψη των πετρελαιοπαραγωγών χωρών που θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο το Ιράν θα στείλει κάποιον εκπρόσωπο, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter δημοσιογράφος του ιρανικού περιοδικού Seda.

Η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία, η Βενεζουέλα και το Κατάρ συμφώνησαν τον Φεβρουάριο να «παγώσουν» την παραγωγή στα επίπεδα Ιανουαρίου, ωστόσο σημείωσαν τότε πως η συμφωνία θα εξαρτηθεί από το αν θα συμμετέχουν και άλλες χώρες.

Το Κατάρ προσκάλεσε όλα τα μέλη του ΟΠΕΚ και μεγάλες χώρες εκτός Οργανισμού σε σύσκεψη στις 17 Απριλίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ωστόσο, το Ιράν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να «παγώσει» την παραγωγή του, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στα προ-κυρώσεων επίπεδα.