Για τα Προβλήματα του Κλάδου των Πετρελαιοειδών Ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΠΟΠΕΚ

Για τα Προβλήματα του Κλάδου των Πετρελαιοειδών Ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΠΟΠΕΚ
energia.gr
Δευ, 17 Οκτωβρίου 2016 - 12:10
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, συναντήθηκε, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ασμάτογλου, ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ. Σπύρο Μελίδη Γ. Γραμματέα, Γιώργο Ξανθούλη Νομικό Σύμβουλο και Δημήτρη Μακρυβέλιο

 

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, συναντήθηκε, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ασμάτογλου, ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ. Σπύρο Μελίδη Γ. Γραμματέα, Γιώργο Ξανθούλη Νομικό Σύμβουλο και Δημήτρη Μακρυβέλιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός προγράμματος ευρύτερης ενημέρωσης Θεσμικών και Κυβερνητικών παραγόντων από την αντιπροσωπεία της ΠΟΠΕΚ, επισημαίνοντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προβλήματα και στρεβλώσεις που αντίκεινται στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της Αγοράς Πετρελαιοειδών, σε βάρος του υγιούς ανταγωνισμού και του δημοσίου συμφέροντος.

Όπως τονίζει η ΠΟΠΕΚ σε ανακοίνωσή της, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα του εξέθεσε η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, επιφυλασσόμενος να συμβάλει στην επίλυση τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.