Η Qatargas ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε νέα συμφωνία διάρκειας πέντε ετών για την παροχή 1,1 εκατ. τόνων LNG ετησίως στην αυστριακή OMV. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συμφωνία με την OMV -μια διεθνή, ολοκληρωμένη εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου που λειτουργεί στην καρδιά της Ευρώπης.

Η Qatargas ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε νέα συμφωνία διάρκειας πέντε ετών για την παροχή 1,1 εκατ. τόνων LNG ετησίως στην αυστριακή OMV.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συμφωνία με την OMV -μια διεθνή, ολοκληρωμένη εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου που λειτουργεί στην καρδιά της Ευρώπης. Η OMV παρέχει σε μεγάλους Ευρωπαίους πελάτες και διανομείς λύσεις φυσικού αερίου προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και προσβλέπουμε στην παροχή σε αυτή του αξιόπιστου LNG του Κατάρ», δήλωσε ο Saad Sherida Al-Kaabi, πρόεδρος και CEO της Qatar Petroleum.

Παράλληλα, ο Sheikh Khalid Bin Khalifa Al-Thani, Διευθύνων Σύμβουλος της Qatargas δήλωσε ότι ικανοποιημένος από τη σύναψη της νέας αυτής συμφωνίας με την OMV.

«Αυτή η νέα συμφωνία αποτελεί πειστήριο της αποδεδειγμένης ικανότητάς μας να παρέχουμε αξιόπιστη καθαρή ενέργεια σε πελάτες στην Ευρώπη και στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε.

Το LNG θα παραδίδεται στον τερματικό σταθμό LNG Gate στην Ολλανδία με πλοία LNG ναυλωμένα από την Qatargas.