Επίσκεψη στο Χώρο του Λαυρίου για τους Ενδιαφερόμενους για το Διαγωνισμό ΔΑΠΜ-41761 Οργανώνει ο ΑΔΜΗΕ

Επίσκεψη στο Χώρο του Λαυρίου για τους Ενδιαφερόμενους για το Διαγωνισμό ΔΑΠΜ-41761 Οργανώνει ο ΑΔΜΗΕ
energia.gr
Τρι, 27 Μαρτίου 2018 - 19:29
Επίσκεψη στο χώρο του Λαυρίου για τους ενδιαφερόμενους για το διαγωνισμό ΔΑΠΜ-41761 οργανώνει ο ΑΔΜΗΕ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων φορέων μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο του Υ/Σ GIS ΛΑΥΡΙΟΥ την Πέμπτη 29.3.2018 και ώρα 10.00. Ως χώρος συνάντησης ορίζεται η πύλη εισόδου του εν λόγω Υ/Σ

Επίσκεψη στο χώρο του Λαυρίου για τους ενδιαφερόμενους για το διαγωνισμό ΔΑΠΜ-41761 οργανώνει ο ΑΔΜΗΕ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων φορέων μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο του Υ/Σ GIS ΛΑΥΡΙΟΥ την Πέμπτη 29.3.2018 και ώρα 10.00. Ως χώρος συνάντησης ορίζεται η πύλη εισόδου του εν λόγω Υ/Σ.

Η διάρκεια της επίσκεψης ορίζεται από ώρα 10.00 έως 13.00 και κατά τη διάρκειά της οι επισκέπτες, οι οποίοι ανά εταιρεία δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο (2) άτομα, θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο του ΑΔΜΗΕ. Τα ονοματεπώνυμα των επισκεπτών θα πρέπει να έχουν δηλωθεί στον ΑΔΜΗΕ έως την ώρα 16.00 της Τρίτης 27.3.2018. Κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες θα πρέπει να επιδεικνύουν το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ.

Για την προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας των επισκεπτών, παρακαλούμε να εφοδιάσετε τους εκπροσώπους σας με υποδήματα κατάλληλα για εργασίες εργοταξίου. Τα προστατευτικά κράνη θα διατεθούν για όλους τους επισκέπτες από την ΑΔΜΗΕ Α.Ε. Σε κάθε περίπτωση, οι επιτρεπόμενοι προς πρόσβαση χώροι καθώς και η τήρηση των μέτρων ασφαλείας θα υποδειχθούν από τον εκπρόσωπο του ΑΔΜΗΕ, τις υποδείξεις του οποίου θα πρέπει οι επισκεπτόμενοι τους χώρους να ακολουθούν.