ΡΑΕ: Συμμετοχή σε Έρευνα του ACER Σχετικά με τη Διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής για την Ηλεκτρική Ενέργεια

ΡΑΕ: Συμμετοχή σε Έρευνα του ACER Σχετικά με τη Διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής για την Ηλεκτρική Ενέργεια
energia.gr
Τρι, 27 Μαρτίου 2018 - 19:14
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΡΑΕ με την οποία καλεί τους οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές ενέργειας να συμμετάσχουν σε έρευνα του ACER σχετικά με τη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής για την ηλεκτρική ενέργεια

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΡΑΕ με την οποία καλεί τους οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές ενέργειας να συμμετάσχουν σε έρευνα του ACER σχετικά με τη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής για την ηλεκτρική ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΡΑΕ:

Αγαπητέ καταναλωτή ενέργειας,

Παρακαλούμε για τη συνδρομή σας στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής για την ηλεκτρική ενέργεια, συμμετέχοντας σε μία σύντομη έρευνα (περίπου 7-8 λεπτά). Η έρευνα αφορά το πόσο σημαντική είναι η ηλεκτρική ενέργεια για εσάς και για την επαγγελματική ή άλλου είδους δραστηριότητά σας. Η έρευνα διεξάγεται από την εταιρεία συμβούλων Cambridge Economic Policy Associates για λογαριασμό του Οργανισμού Συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (ACER). Στόχος της έρευνας είναι να βοηθήσει στη λήψη εμπεριστατωμένων αποφάσεων σχετικά με την εξέλιξη του ηλεκτρικού συστήματος.

Η συμμετοχή σας μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση πολιτικής και εκτιμάται ιδιαίτερως!

Έρευνα για οικιακούς καταναλωτές

Έρευνα για επαγγελματικούς καταναλωτές:


---------------------

Dear energy consumer,

Please help inform our electricity policy by taking this short survey (approximately 7-8 minutes). The survey is about how important electricity is to you and your business or leisure activity. The survey is being conducted by Cambridge Economic Policy Associates, an economics and policy consultancy, on behalf of the Agency for the Cooperation of Energy Regulators. The aim of this research is to help us make informed decisions on future developments of the electrical system.

Your support could inform real policy and is much appreciated!

Survey for domestic consumers

Survey for business consumers