Για ξεπούλημα έκανε λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικα με την πώληση της πλειοψηφίας των μετόχων των ΕΛΠΕ. «Η κυβέρνηση, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε στη "ζούλα", χωρίς καμιά συζήτηση και μέσα από θεοσκότεινες διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι και σκανδαλώδεις συναλλαγές, σε ληστρική συμφωνία με τον όμιλο Λάτση για να ξεπουλήσουν άρον - άρον την στρατηγική για την χώρα, κερδοφόρα και με δυναμικές προοπτικές ενεργειακή επιχείρηση των ΕΛΠΕ και να παραδώσουν την μετοχική πλειοψηφία της σε ξένα συμφέροντα» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης

Για ξεπούλημα έκανε λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικα με την πώληση της πλειοψηφίας των μετόχων των ΕΛΠΕ. «Η κυβέρνηση, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε στη "ζούλα", χωρίς καμιά συζήτηση και μέσα από θεοσκότεινες διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι και σκανδαλώδεις συναλλαγές, σε ληστρική συμφωνία με τον όμιλο Λάτση για να ξεπουλήσουν άρον - άρον την στρατηγική για την χώρα, κερδοφόρα και με δυναμικές προοπτικές ενεργειακή επιχείρηση των ΕΛΠΕ και να παραδώσουν την μετοχική πλειοψηφία της σε ξένα συμφέροντα» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης.

Συμπληρωνει δε, πως η συμφωνία αυτή «συνιστά ένα μέγα σκάνδαλο και εθνικό έγκλημα πρώτου μεγέθους και είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδιασμού πλήρους αποικιοποίησης της χώρας, εκποίησης της εθνικής ενεργειακής της βάσης και υπονόμευσης της ασφάλειας και της άμυνας της, οι οποίες με αυτές τις επιλογές δέχονται βαρύ πισώπλατο χτύπημα σε κρίσιμες εθνικές ώρες».