Η Volton Ελληνική Ενεργειακή είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Nova, που πλέον εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, internet και σταθερή τηλεφωνία θα προσφέρει στους συνδρομητές της προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας

Με αυτόν το τρόπο, το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας που ήδη προσφέρει η Nova και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Όλα αυτά, κάτω από την «ομπρέλα» των νέων υπηρεσιών, Nova Energy.

O Γενικός Διευθυντής της Volton, κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι η Volton, μέσα από τα προϊόντα και την προσέγγισή της στην Ελληνική αγορά, καινοτομεί και διαφοροποιείται. Έχοντας θέσει ήδη πολύ ψηλά τον πήχη, προσπαθεί πάντα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που να συνάδουν με το όνομα και τις αξίες της. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη Nova, που ξεχωρίζει για την θέση της στην ελληνική αγορά και την ιδιαίτερη σχέση με τους πελάτες της. Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που υλοποιήσαμε – και μάλιστα μέσα σε σύντομο διάστημα – ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, μοναδικό στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας με τη Nova, η οποία διαθέτει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων κι εξυπηρέτησης με εξαιρετικά ανταγωνιστικά προϊόντα, θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά ενέργειας».

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.