Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του 3rd Energy Tech Forum, το οποίο το οποίο ως γνωστό οργανώνεται από το Energia.gr στις 16 Οκτωβρίου 2018, αποφασίστηκε όπως δοθεί ολιγοήμερη παράταση μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για την υποβολή περιλήψεων (Abstracts). Η οργανωτική επιτροπή έλαβε αυτή την απόφαση προκειμένου να διευκολύνει τους ερευνητές αλλά και ερευνητικές ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά με εργασίες τους στο Forum.

Προκειμένου να ευοδωθεί ο στόχος για την ανάπτυξη και προώθηση της εγχώριας τεχνολογίας στην ενέργεια και στη δημιουργία των εξαγωγικών προοπτικών, το 3rd Energy Tech Forum προσφέρει, για άλλη μια φορά, τη δυνατότητα σε ερευνητές, επιχειρήσεις και επαγγελματίες του ενεργειακού τομέα (energy professionals), να παρουσιάσουν το έργο τους. Αποβλέποντας στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή ερευνητών και επιχειρήσεων, το Energia.gr έχει απευθύνει πρόσκληση υποβολής εργασιών (CallforPapers). Οι εργασίες που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή του Forum.

Στη σημαντική αυτή εκδήλωση θα συμμετέχουν, ακόμη, εκπρόσωποι ερευνητικών κέντρων από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν καινοτόμα ενεργειακά συστήματα, εφαρμογές και προϊόντα και συστήματα που έχουν αναπτύξει.

Στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση του Energia.gr που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα παρουσιαστούν νέου τύπου ενεργειακές τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές καθώς και οι πρωτότυπες ιδέες που αναπτύσσονται και προωθούνται στη χώρα μας, από τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τα ΑΕΙ και τα ερευνητικά κέντρα.

Το 3rd Energy Tech Forum αποβλέπει στο να καταστεί βασικός πόλος ενημέρωσης και επικοινωνίας καθώς και ένα ιδιότυπο τεχνολογικό βήμα όπου όλοι οι μετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν το έργο τους ενώπιον ενός εξειδικευμένου κοινού, αλλά και να συμμετάσχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο με θέμα την τεχνολογία.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Εnergia.gr για να δείτε τα πρακτικά του 1st Energy Tech Forum και του 2nd Energy Tech Forum όπου υπάρχουν αναρτημένες όλες οι εργασίες που παρουσιάστηκαν στις συναντήσεις του 2016 και 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το 3rd Energy Tech Forum συμπεριλαμβανομένου και του Call for Papers μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.iene.eu/el/congress/10/3rd-energy-tech-forum?p=42