Ο Νικόλαος Μπελαβίλας θα αναλάβει να εκτελεί χρέη προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει το έργο της ανάπλασης της Αθήνας

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», το διοικητικό συμβούλιο θα απαρτίζεται από τους:

-Νικόλαο Μπελαβίλα του Γεωργίου, αναπλ. Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος ΕΜΠ, ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

-Σταυρούλα Αγρίου του Νικολάου, εκπρόσωπο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως μέλος.

-Αμαλία Ανδρουλιδάκη του Βασιλείου, μόνιμη υπάλληλο με Α΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων, εκπρόσωπο του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ως μέλος.

-Γεώργιο Πλατσάκη του Στυλιανού, Διπλωματούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό, εκπρόσωπο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ως μέλος.

-Ερμίνα Κυπριανίδου του Πολύκαρπου, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεντρικού τομέα Αθηνών Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, ως μέλος.

-Γεώργιο Δενδραμή του Γρηγορίου, πρόεδρο Δ.Σ. – Διοικητή του Νοσοκομείου «ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ – ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», ως μέλος.

Σημειωτέον, η θητεία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» είναι τριετής και μπορεί να ανανεωθεί μία φορά για ισόχρονο διάστημα.

(metaforespress.gr)