Ετήσιο Συνέδριο "Ενέργεια & Ανάπτυξη 2018": Ο Dr. Narsi Ghorban Αναδεικνύει το Ρόλο του Ιράν στην Μέση Ανατολή και τον Περσικό.

Ετήσιο Συνέδριο Ενέργεια & Ανάπτυξη 2018: Ο Dr. Narsi Ghorban Αναδεικνύει το Ρόλο του Ιράν στην Μέση Ανατολή και τον Περσικό.
energia.gr
Τετ, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 17:20

Ο Dr. Ghorban, μιλώντας κατά τη διάρκεια της πρώτης Συνεδρίας του Ετήσιου Εθνικού Συνεδρίου του ΙΕΝΕ, μίλησε διεξοδικά για το ρόλο που διαδραματίζει το Ιράν στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου.

Ο Γραμματέας της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC), της Τεχεράνη ανάπτυξε τη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου υδρογονανθράκων του Ιράν, αναφέροντας ότι η χώρα κατατάσσεται στην πρώτη θέση, παγκοσμίως, από πλευράς συνολικών αποθεμάτων σε βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου, με 371 δισ. βαρέλια. 

ο Dr. Ghorban αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο νέο φιλόδοξο, πενταετές πλάνο της Τεχεράνης, που αποσκοπεί στην αύξηση της εγχώριας παραγωγής αργού πετρελαίου και θα απαιτήσει τεράστιες επενδύσεις που φθάνουν τα 100 δισ. δολάρια.


Narsi Ghorban from energia.gr on Vimeo.