Στην έκθεση INTERSOLAR EUROPE 2019 που θα λάβει χώρα στο Μόναχο από τις 15 έως τις 17 Μαΐου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος η ΕCO//SUN.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «στο περίπτερο Β3.559, oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της ECO//SUN, τα οποία υποστηρίζουν πλήρως τις ανάγκες παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Η σειρά διαθέτει φωτοβολταϊκά πλαίσια, βάσεις στήριξης, μετατροπείς τάσης, ρυθμιστές φόρτισης, μπαταρίες ανοιχτού και κλειστού τύπου, αντλίες θερμότητας καθώς επίσης και γεννήτριες, προσφέροντας αξιοπιστία, μέγιστη διάρκεια ζωής και ενεργειακή απόδοση με την πλήρη υποστήριξη της ECO//SUN ΕΠΕ».

Επίσης, επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τo ecocar, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα πόλης, καθώς και το ecocar pick up, «το νέο καθημερινό συνεργάτη του επαγγελματία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ECO//SUN, Γιώργος Καζαντζίδης, με αφορμή την παρουσία της εταιρείας στην INTERSOLAR 2019, δήλωσε: « Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακόμη μια χρονιά η εταιρεία μας θα συμμετάσχει στην κορυφαία παγκόσμια έκθεση INTERSOLAR EUROPE στο Μόναχο Γερμανίας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου και οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν φέτος τις 50.000.

Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην έκθεση ακόμη μια χρονιά για να παρουσιάσουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Παράλληλα, θα παρουσιάσουμε στο κοινό και στην ευρωπαϊκή αγορά, τα ηλεκτρικά μας οχήματα το ecocar και το ecocar pick up.

Η ECO//SUN προχωρά με δυναμισμό την ανάπτυξή της και σε νέες αγορές υποστηρίζοντας πλήρως αυτό το οποίο πρεσβεύουμε πάνω από 20 χρόνια, ότι η ηλιακή ενέργεια είναι το μέλλον μας».