Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, παραλία, εξορμήσεις, δράση, θαλάσσια σπορ, ποδήλατο, πατίνι, βόλτες με φίλους και τόσες άλλες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, στη φύση, στη θάλασσα ή το βουνό! Και ποιος δε θέλει να κρατήσει τις μοναδικές στιγμές που έζησε με τους αγαπημένους του, τους φίλους του, τα παιδιά του, και να μπορεί να τις ξαναδεί;

Ο καλύτερος σύμμαχος για να απαθανατίσεις τις μοναδικές σου στιγμές είναι μία Action Cam της SENCOR, που θα γίνει το αγαπημένο σου gadget για το φετινό καλοκαίρι.

Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη. 3CAM 4K20WR: Όλα σε ένα με ασύρματο χειριστήριο!

Η Αction Camera 3CAM 4K20WR της SENCOR σε ακολουθεί σε νερό, στεριά και αέρα ενώ παράλληλα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχό της από το ασύρματο τηλεχειριστήριο ή από το smartphone σου μέσω του συμβατού app σε iOS και Android. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλες τις δραστηριότητες σε νερό ή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ειδική αδιάβροχη θήκη. Με εγγραφή video 4K σε 30fps με αισθητήρα CMOS SONY και φακό 6 επιπέδων  μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε σου περιπέτεια. Στην οθόνη 2’’ μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ή να αναπαράγεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες ή video που τράβηξες. Είναι εξοπλισμένη με δυνατότητα  λειτουργίες Slow Motion και Time Lapse για να κάνεις τις δημιουργικές σου ιδέες, πράξεις.