Φυσικό Αέριο σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Έργα φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, συνολικού μήκους 23,5 χιλιομέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 6,5 εκατ. ευρώ, υλοποιεί η KLT Energy A.E.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Δευ, 26 Νοεμβρίου 2007 - 01:36

Έργα φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, συνολικού μήκους 23,5 χιλιομέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 6,5 εκατ. ευρώ, υλοποιεί η KLT Energy A.E.

Σε εξέλιξη και εντός χρονοδιαγραμμάτων βρίσκονται τα έργα, 15 χιλιομέτρων, 1.400 παροχετευτικών αγωγών και 1.900 σημείων αεριοδότησης - μετρητών, προϋπολογισμού, περίπου 2 εκατ. ευρώ, στη Λάρισα, και 8,5 χιλιομέτρων, 2.000 παροχετευτικών αγωγών και 7.000 σημείων αεριοδότησης-μετρητών, συνολικού τζίρου 4.5 εκατ. ευρώ περίπου στη Θεσσαλονίκη.

Η KLT ENERGY A.E. ανέλαβε το έργο κατασκευής δικτύων αερίου, παροχετευτικών αγωγών και τοποθετήσεων μετρητών αερίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και στους δήμους Τριανδρίας, Αγίου Παύλου και Ασβεστοχωρίου έπειτα από διαγωνισμό της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα έπειτα από αντίστοιχο διαγωνισμό της ΕΠΑ Λάρισας.

Με τα έργα αυτά, οι εργασίες των οποίων υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο του 2008 και τα οποία υλοποιεί σε συνεργασία με τις εταιρείες Multigas - Italfluid, η ΚLT Energy A.E. ενισχύει τη θέση της ως κατασκευαστική - τεχνική αλλά και εμπορική και μελετητική εταιρεία στην αγορά φυσικού αερίου.

(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 24/11/2007)