Ο Δ. Παπαλεξόπουλος για το Τιμόνι του ΣΕΒ - Εξ Αποστάσεως η Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου στις 15 Ιουνίου

Ο Δ. Παπαλεξόπουλος για το Τιμόνι του ΣΕΒ - Εξ Αποστάσεως η Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου στις 15 Ιουνίου
energia.gr
Δευ, 1 Ιουνίου 2020 - 13:40

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με την προεδρία να αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος της Τιτάν, αναμένεται στην επόμενη τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ στις 15 Ιουνίου. Με την εκλογή του ο κ. Παπαλεξόπουλος θα διαδεχθεί τον κ. Θεόδωρο Φέσσα στην ηγεσία του ΣΕΒ, ο οποίος ολοκληρώνει έξι χρόνια προσφοράς ως πρόεδρος του Συνδέσμου (τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).

 

 

 

 

Για τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ θα προταθεί ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι η πρώτη ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ η οποία θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ομόφωνη απόφασή του (10/3/2020), το Δ.Σ. του ΣΕΒ προτείνει τον κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο ως υποψήφιο πρόεδρό του. Με την ίδια απόφαση για τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής θα προταθεί ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης.

Στην ετήσια γενική συνέλευση τα μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2019, τον ετήσιο απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον προϋπολογισμό για το 2020. Στο δεύτερο μέρος της γενικής συνέλευσης θα μιλήσει στα μέλη του ΣΕΒ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει στις 19:30, η ανοικτή εκδήλωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο πρόεδρο του ΣΕΒ.