Είναι μεγάλη υποκρισία αυτά που είπε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί καθώς βλέπουν ότι η οικονομία έχει αντοχές για τους λίγους επιχειρηματικούς ομίλους και όταν πρόκειται να μιλήσει για τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, τότε η οικονομία δεν έχει αντοχές, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την Πτολεμαΐδα σε δήλωσή του για τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια

Σημείωσε ότι χρειάζεται άμεση κατάργηση του ΦΠΑ και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, προστασία του εισοδήματος με αυξήσεις μισθών εδώ και τώρα. Επίσης χαρακτήρισε την απολιγνιτοποίηση εγκληματική πολιτική όλων των κυβερνήσεων.

Συγκεκριμένα ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε:

Μεγάλη υποκρισία τα κυβερνητικά μέτρα

«Αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις αντοχές της οικονομίας είναι μεγάλη υποκρισία, από την άποψη ότι η κυβέρνηση βλέπει η οικονομία μας να έχει αντοχές για τους λίγους επιχειρηματικούς ομίλους, ενώ όταν πρόκειται να μιλήσει για τους εργαζόμενους, για τα λαϊκά στρώματα, η οικονομία δεν έχει αντοχές. Είναι μεγάλη υποκρισία.

Εδώ και τώρα χρειάζονται άμεσα μέτρα προστασίας του εισοδήματος των εργαζομένων, των ανέργων, των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, όλου του λαού. Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται άμεσα κατάργηση του ΦΠΑ, των Ειδικών Φόρων σε καύσιμα και σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Χρειάζεται προστασία του εισοδήματος, με αυξήσεις μισθών εδώ και τώρα. Και μια σειρά άλλα τέτοια μέτρα όπως στον τομέα της Ενέργειας, όπου χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν όλες οι μορφές της Ενέργειας».