Η HP Hellas διακρίθηκε στα Green Awards 2022 κερδίζοντας silver award στην κατηγορία Best Green Company για το HP Hellas Sustainability - Go Green

Ο θεσμός των Green Awards, ανέδειξε την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την Green οικονομία και το eco living. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο Radisson Blu Park Hotel.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas, κος Νίκος Χρηστάκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας HP Instant Ink ανταποκριθήκαμε στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας με μια καινοτόμα, παραγωγική και με σεβασμό στο περιβάλλον λύση εκτύπωσης - μια ανάγκη που ήρθε για να μείνει.»

Το HP+ είναι ένα έξυπνο σύστημα εκτύπωσης, σχεδιασμένο για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις. Σε μια εποχή όπου, η ζήτηση για εκτύπωση είναι υψηλή καθώς εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται και μαθαίνουν από το σπίτι, το HP+ εκσυγχρονίζει και επαναπροσδιορίζει τη σημερινή εμπειρία εκτύπωσης.

Το HP Instant Ink μια έξυπνη, εύχρηστη και βιώσιμη συνδρομητική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης έως και 70% στα έξοδα μελανιού, προσφέροντας μια εκσυγχρονισμένη εμπειρία εκτύπωσης, με πλάνα εκτυπώσεων που ξεκινούν από  0,99€ τον μήνα με αποστολή στον  χώρο του χρήστη πριν ακόμα αυτά τελειώσουν.

O εκτυπωτής γνωρίζει πότε το μελάνι αρχίζει να εξαντλείται και αποστέλλει αυτόματα νέα δοχεία ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από μελάνι ή γραφίτη. Το κουτί με τα νέα δοχεία  έρχεται .. με τον προπληρωμένο φάκελο επιστροφής χρησιμοποιημένων δοχείων συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τα δοχεία των αναλώσιμων της ΗΡ είναι μεγάλης χωρητικότητας και μέσω της ανακύκλωσης, το πλαστικό τους επαναχρησιμοποιείται. Τέλος, το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με την αγορά και τη διανομή μελανιού μειώνεται έως και 84% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αγορές δοχείων μελάνης, οδηγώντας την εταιρεία σε πιο βιώσιμες πρακτικές.