THERMA V R32 Hydrosplit IWT με Ενσωματωμένη Δεξαμενή Νερού: Μια Ολοκληρωμένη Λύση Θέρμανσης Από την LG

THERMA V R32 Hydrosplit IWT με Ενσωματωμένη Δεξαμενή Νερού: Μια Ολοκληρωμένη Λύση Θέρμανσης Από την LG
energia.gr
Τετ, 30 Μαρτίου 2022 - 14:47

Συνδυάζοντας εσωτερική μονάδα με δεξαμενή νερού, παρέχει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Φιλοσοφία της LG Electronics (LG) σε κάθε βήμα της είναι η δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν μέγιστη ευκολία και τεχνολογία αιχμής, με σεβασμό στο περιβάλλον. Η αντλία θερμότητας THERMA V R32 Hydrosplit IWT με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού, προσαρμόζει την ισχυρή απόδοση, την ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση και το σεβασμό στο περιβάλλον, δίνοντας την καλύτερη λύση για θέρμανση και ψύξη όλο το χρόνο.

Το THERMA V R32 Hydrosplit IWT, μειώνει το βάρος, τον όγκο και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης, ενώ συνδέει την εσωτερική μονάδα στην εξωτερική αποκλειστικά με σωλήνες νερού λόγω της θέσης του εναλλάκτη θερμότητας στην εξωτερική μονάδα. Έτσι, εξαλείφεται ο κίνδυνος διαρροής ψυκτικού μέσα στον εσωτερικό χώρο. Η μονάδα διαθέτει ψυκτικό μέσο φιλικό προς το περιβάλλον, παρέχοντας εξαιρετικά αποδοτική θέρμανση, ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ συμμορφώνεται και με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών κανονισμών.

Η μέγιστη ευκολία στη χρήση του THERMA V R32 Hydrosplit IWT με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού εξασφαλίζεται μέσα από την εφαρμογή LG ThinQ™, δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου του συστήματος θέρμανσης κάθε στιγμή από οπουδήποτε! Το LG ThinQ™ συνεργάζεται με τις φωνητικές εντολές του Google Assistant μέσω του έξυπνου ηχείου Google Home.* Επιπλέον, το σύστημα επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας σε δύο ξεχωριστές ζώνες μέσω ανεξάρτητων κυκλωμάτων θέρμανσης. Έτσι, μπορούν να ρυθμίζονται διαφορετικές θερμοκρασίες σε δύο ζώνες του σπιτιού**, για μέγιστη άνεση!

Δύο ακόμα πλεονεκτήματα του THERMA V R32 Hydrosplit IWT με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού είναι ο έλεγχος της κατανάλωσης***, καθώς γίνεται η ημερήσια και μηνιαία παρακολούθηση της κατανάλωσης ρεύματος της αντλίας, ενώ το τηλεχειριστήριο μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 στοιχεία στο ιστορικό του, διευκολύνοντας την αντιμετώπιση σφαλμάτων και βλαβών. 

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από τo LG THERMA V R32 Hydrosplit με ενσωματωμένη δεξαμενή μπορείτε να βρείτε εδώ.