Θεωρεί τη μείωση των ποσοστών τοκετού σε εύπορες χώρες υψηλής κατανάλωσης ως θετική εξέλιξη

«Η κατάρρευση του πληθυσμού είναι καλή για τον πλανήτη»
 
Θυμάστε πότε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απέρριψαν την «ερήμωση» ως απλώς μια περιθωριακή θεωρία; Τώρα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ-World Economic Forum (WEF) υποστηρίζει ανοιχτά την «ερήμωση του πληθυσμού», καθοδηγώντας τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να υποστηρίξουν την ιδέα ότι οι μειωμένοι πληθυσμοί ωφελούν τον πλανήτη.
 
Η Telegraph επέλεξε μια φωνή με επιρροή για να αναδιαμορφώσει την κοινή γνώμη για αυτό το θέμα.
 
Μια εξέχουσα σύμβουλος του WEF, η καθηγήτρια της Οξφόρδης Sarah Harper, αν και αναγνωρίζεται για τα εκτεταμένα ακαδημαϊκά της επιτεύγματα, έχει επίσης αξιοσημείωτους δεσμούς με το WEF, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ατζέντας για τις Κοινωνίες της Γήρανσης.
 
Η άποψή της, όπως κοινοποιήθηκε στην The Telegraph, είναι ξεκάθαρη: θεωρεί τη μείωση των ποσοστών τοκετού σε εύπορες χώρες υψηλής κατανάλωσης ως θετική εξέλιξη.

«Νομίζω ότι είναι καλό που οι χώρες υψηλού εισοδήματος και υψηλής κατανάλωσης του κόσμου μειώνουν τον αριθμό των παιδιών που αποκτούν. Είμαι πολύ θετική σε αυτό».

Η ακαδημαϊκός είπε ότι η μείωση της γονιμότητας στις πλούσιες χώρες θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση της «γενικής υπερκατανάλωσης που έχουμε αυτή τη στιγμή», η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι μειώσεις στις γεννήσεις θα επιφέρουν μειώσεις στις εκπομπές CO2 από τα πλούσια κράτη, επισημαίνει η Harper:

«Η έρευνα έχει βρει ότι τα πλούσια κράτη τείνουν να έχουν πολύ μεγαλύτερα αποτυπώματα άνθρακα από τις φτωχότερες χώρες, καθώς οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν περισσότερα αγαθά, να ταξιδεύουν περισσότερο και να κάνουν άλλες δραστηριότητες που προκαλούν εκπομπές ρύπων.

«Οι εκπομπές άνθρακα από χώρες υψηλού εισοδήματος ήταν 29 φορές μεγαλύτερες από τις χώρες χαμηλού εισοδήματος σε κατά κεφαλήν βάση το 2020, δείχνουν τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας».

Ως απάντηση στις εκπληκτικές αποκαλύψεις από μια παραβίαση δεδομένων στη Νέα Ζηλανδία, αναδύεται μια ανησυχητική σχέση μεταξύ μιας άνευ προηγουμένου αύξησης ανεξήγητων θανάτων και της εκστρατείας εμβολίων. Αυτές οι αποκαλύψεις ενισχύονται περαιτέρω από δηλώσεις ατόμων που συνδέονται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα οποία είναι διαβόητα για τις ακραίες απόψεις τους για τον έλεγχο του πληθυσμού.
Αυτή η συρροή γεγονότων οδηγεί πολλούς σε εικασίες για μια συντονισμένη προσπάθεια, που στοχεύει φαινομενικά την ανθρωπότητα σε παγκόσμια κλίμακα. Η κλίμακα αυτής της υποτιθέμενης εκστρατείας δεν περιορίζεται μόνο σε εκατομμύρια, αλλά πιθανώς εκτείνεται σε δισεκατομμύρια, εγείροντας σοβαρές ανησυχίες για μια πιθανή παγκόσμια κρίση.
 
Είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσουμε κριτικά αυτά τα στοιχεία, που υποστηρίζουν ριζικά μέτρα ελέγχου του πληθυσμού και να αναγνωρίσουμε τις πιθανές επιπτώσεις της ιδεολογίας τους. Οι πράξεις και οι δηλώσεις τους, που φαινομενικά ευθυγραμμίζονται με την ακραία ευγονική, προκαλούν συναγερμό. Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίληψη ότι αυτά τα άτομα, τυφλωμένα από τον τεράστιο πλούτο και τη δύναμή τους, έχουν χάσει την επαφή με τις βασικές αξίες της ανθρωπότητας.
Η κατάσταση απαιτεί βαθύτερη έρευνα και κατανόηση, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον πιθανό αντίκτυπο σε αμέτρητες αθώες ζωές – άντρες, γυναίκες και παιδιά που αξίζουν να συνυπάρξουν ειρηνικά στον κοινό μας πλανήτη.
 
Και μετά υπάρχει το World Genome Project, με την τρομακτική γοητεία τους με το ανθρώπινο DNA. Γιατί αυτή η εμμονική συλλογή παγκόσμιων γενετικών δεδομένων;
 
Η Έκθεση Deagel σκιαγραφεί ένα δυστοπικό μέλλον – μια ατζέντα ερήμωσης που ψύχεται με ακρίβεια: Μέχρι το 2025, ο καρδιακός παλμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα επιβραδυνθεί, ο πληθυσμός του θα πέσει κατακόρυφα από 67 εκατομμύρια σε μόλις 15 εκατομμύρια. Ένα εκπληκτικό 52 εκατομμύρια ψυχές, εξαφανίστηκαν.
 
Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν παρόμοια μοίρα, με τον πληθυσμό τους να μειώνεται ανησυχητικά από περίπου 300 εκατομμύρια σε μόλις 98 εκατομμύρια – με απώλεια άνω των 200 εκατομμυρίων ζωών. Αυτό το μοτίβο αντηχεί σε όλα τα έθνη, μια ζοφερή απόδειξη ενός πολέμου που δεν έγινε με όπλα και βόμβες, αλλά με κάτι πολύ πιο ύπουλο. Ένας πόλεμος, όπως φαίνεται, έχει κηρυχτεί στην ίδια την ανθρωπότητα.
 
 

 

 

(από kourdistoportocali.com)