Κερδίστε Έως 6% €πιστροφή στα Καύσιμα Κίνησης ελίν με Κάρτες Eurobank, Κάθε Παρασκευή του Αυγούστου!

Κερδίστε Έως 6% €πιστροφή στα Καύσιμα Κίνησης ελίν με Κάρτες Eurobank, Κάθε Παρασκευή του Αυγούστου!
energia.gr
Τετ, 31 Ιουλίου 2024 - 11:02

Φέτος, ο Αύγουστος υπόσχεται ανεπανάληπτες εξορμήσεις και σημαντικά οφέλη στα καύσιμα ελίν, σε συνεργασία με τη Eurobank

Από τις 2 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή του μήνα, οι κάτοχοι καρτών Eurobank μπορούν να κερδίσουν έως 6% €πιστροφή στα καύσιμα κίνησης ελίν!

Συγκεκριμένα, πραγματοποιώντας αγορές καυσίμων κίνησης σε συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα €πιστροφή πρατήρια ελίν, οι κάτοχοι καρτών Eurobank θα κερδίζουν 6% €πιστροφή με πιστωτικές και 3% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για τις ημερομηνίες 02.08, 09.08, 16.08, 23.08, 30.08 για καύσιμα αξίας έως και 200€ ανά συναλλαγή, προσφέροντας ουσιαστική εξοικονόμηση σε κάθε διαδρομή.



Σε κάθε διαδρομή, ο απόλυτος συνοδοιπόρος μας είναι η ελίν, που βρίσκεται δίπλα μας με ποιοτικά καύσιμα, προσφέροντας προστασία από παραβατικές συμπεριφορές και καύσιμα αμφιβόλου ποιότητας. Μάλιστα, η εταιρεία αποτελεί τη μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων της, τη «Δέσμευση Ποιότητας» σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, σε συνεργασία με τους κορυφαίους, ανεξάρτητους φορείς παγκοσμίου βεληνεκούς Bureau Veritas και Lloyd’s Register.

Ανεφοδιάζουμε τα οχήματά μας με καύσιμα ελίν και είμαστε πανέτοιμοι για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: bit.ly/3SuHaCk