Η προγραμματισμένη Κεντρική Εκδήλωση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ, για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί αντί για τις 12:00 το μεσημέρι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, στην Αίθουσα Α -  Σ.Κ. «Ν. Γερμανός» στο Κτίριο 8 (2ος όροφος) εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης με τίτλο «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός προς όφελος των πολιτών» θα μιλήσουν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Πρόεδρος της ΡΑΑΕΥ, Αναπλ.Καθ. Αθανάσιος Δαγούμας.

Στο δεύτερο μέρος με τίτλο «Οι νέες προκλήσεις στους τομείς Ενέργειας, Υδάτων και Αποβλήτων» θα μιλήσουν ο Καθ. Δημήτριος Ψυχογυιός, Αντιπρόεδρος ΡΑΑΕΥ, Κλάδος Υδάτων, ο Δημήτριος Φούρλαρης, Αντιπρόεδρος ΡΑΑΕΥ, Κλάδος Ενέργειας και ο Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, Καθηγητής ΕΜΠ, Κάτοχος έδρας UNESCO για Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α -  Σ.Κ. «Ν. Γερμανός» στο Κτίριο 8 (2ος όροφος) εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, Εσπερίδα της ΡΑΑΕΥ με θέμα «Περικοπές έργων ΑΠΕ».

Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα.

Κυριακή 08.09.2024 – 11:30

Αίθουσα Α «N. Γερμανός», Κτήριο 8, 2ος όροφος

Δευτέρα 09.09.2023 – 18:30

Αίθουσα Α «N. Γερμανός», Κτήριο 8, 2ος όροφος

Κλάδος Ενέργειας